E-mail-Co vy na to?

Nezlobte se, ale kdyz v emailu presunete zpravy do kose, tak je tam taky najdete? Kdyz je zkopirujete do jine slozky, tak tam jsou? Kdyz neco nastavite, ze se ma vykonavat, tak se to vykonava? Me to teda vsechno spis nefunguje, nez funguje. (BTW - konkretne ted vytuhlo automaticke ukladani adres z prichozich zprav) Navic se do mailu dost spatne dostava (musite odklepnout jakychsi dotazu ... jde treba prenastavit neco browseru aby to jeden nemusel furt odklepavat?). Hm, ja vim ze zde neni popik, ale beztak .... Kdyz uz tu ma clovek ke svym strankam email, nemel by byt i normalne prakticky funkcni? Je mi jasne, ze to asi nikdo seriozne nevyuziva ... (nebo nekdo z vas ano?!) To by me docela zajimalo. Me se rozhrani i funkce mailu libi, je to jednoduche a prakticke ... (kdyz pominu spam filtr). Na co to takhle ale je?! Co pravíte!?
No,já se do pošty vůbec nemůžu dostat :-(
Vyhodí mi to tuhle hlášku:

Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Jak tomu mám rozumět?
jak tomu máš rozumět? no že přístup nebyl povolen, protože chybí soubor index.html, index.htm, index.php v kořenovém adresáři, ne?
Prostě nemáš na webu na svém kontu stránky, což je podmínka pro funkční e-mail.
jinak:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
dis: IMHO to jestli máš na webu index nebo ne, nemá na funkčnost stránky vliv. Myslím, že jsem tu kdysi četla, že jde o index, který se vytvoří ve schránce, akorátže ta chybová hláška je bohužel stejná, jako když chybí index na webu. Navíc tf tam index webu má. Asi by to chtělo vysvětlení od někoho povolanějšího...

tf: pošli si tam mejl, mně to pomohlo.
Tak co vi na to sakra ? vysvjetli uz konecne negdo jak rozchodit mail ?
2Ajso: čekat, čekat, čekat...(asi 14 dní) ;-), pokud je to už dýl, zkus si tam poslat mejl.
Thalia: no vidíš, tak to je mi novinka. Vážně jsem si myslela, že WZ ti mail nepustí, pokud něco nehodíš na server.. no člověk se pořád učí ;-)
dis:
Pokud nic nehodíš na server, tak ti nepustěj hlavně vůbec web. Podle mě můžeš mít mejl funkční hned po zaregistrování (když máš to štěstí ovšem) a na webu nemusíš ještě nic mít. Ale pokud tam nic nedáš, tak ti to do týdne stejně zrušej i s mejlem :-)
Já to jen usuzuju z toho, že psb.wz.cz už nějakej čas mám a nedávno jsem jen tak vlezla do schránky a hodilo mi to hlášku o chybějícím indexu. Ale rozhodně přece nemohlo jít o index webu, když ten tam 100% mám. To mi jen IMHO potvrzuje mou vzpomínku na to, že jde o dva různé indexy.
:-() ))) Chm Co je to imap jsem ještě neřešil....
používám jen funkci mail() a to ještě takhle blbě.
koukněte se http://www.brepta.nazory.cz/majl.php
Dofám, že na to řešit to, ještě někdy dostanu chuť.
Mimochodem potřeboval bych, aby mi php skrip dokázal najít přijatý mail a
na základě něho něco vykonal. Ale to asi chce onen Imap .....?
Nejak se nepamatuju, ze bych daval nekomu svoleni zverejnovat adresu mych stranek! V katalogu nechci byt uvaden a take nejsem, ale jak vidim tady to na vas vykeca minimalne vaseho providera ci co. Nevim jak kdo, ale sem uz nevlezu diskutovat. A Vam to nevadi, jak se vsechno na netu vsude zverejnuje? Zadam o smazani me adresy v prispevku uplne nahore (nebo celeho prispevku).
>A Vam to nevadi, jak se vsechno na netu vsude zverejnuje?

Ne, mě fakt nevadí, že je vidět má IP. :)

synergik: To na WZ imo nepůjde

Index v majlu a index na webu spolu nijak nesouvisí, je to prostě errorpage 403. :)
Happy: mě to taky nevadí.. proč taky