MS Office 2003 Publisher

Svoju stranku (esfat.borec.cz) som si robil v programe MS Ofice 2003 profesional konkretne MS Publisher a ked uz mam stranku na webe a chcem zmenit nejake detaili alebo pridať fotku na určite miesto v stranke atd. tak musim odznova skopirovať celý index súbor na web? Nedalo by sa uložiť na stránku len zmené veci a ostatné ponechať aby som nemusel 2 hodiny to kopírovať odnova všetko?
Spíš se nauč HTML. Publisher totiž dělá velké soubory a to až příliš velké. Se znalostma HTML ti postačí obyčejný textový editor, např. Poznámkový blok, nebo třeba PSPad. Publisher je schopen místo 2KB stránky udělat 100KB mišmaš. Microsft Office není k tvorbě webových stránek vůbec určen.

doporučený odkaz: www.jakpsatweb.cz
Jakpsatweb.cz poznám ale s tagmi je to nahovno
To si myslíš ty. S tagama to půjde přesně podle tvých představ, a to vždy. Publisher udělá nepředstavitelně velký soubor. A btw, pokud znáš jakpsatweb, není tam náhodou i cosi o frontpagi (sakra, ostatní ať nechají kameny ležet na zemi)?
jasně, ať je FrontPage jaký je, tak pořád ještě tvoří mnohem umírněnější kód, který se dá nazývat HTML, narozdíl od toho, co padá z ostatních produktů MS Opice, pokud dáš uložit jako html...
samozřejmě že stačí na server zkopírovat jenom to, co se změnilo. Pokud se změní jedna stránka, může to být soubor odhadem o velikosti 2 kB (pokud píšeš přímo kód), 20 kB (z FrontPage), nebo taky oněch 100 kB (z publisheru).
Takže zůstaneš-li u publisheru, nezbyde ti asi nic jiného, než při každé změně přenášet tuny dat. A to je jen jedna z mnoha nevýhod tohoto postupu.
Ale tam u publisheru sa da aj aktualizovať stranka a uložia sa iba zmeny to viem bo som čital len jak sa to robí?