gwaintharr.aktualne.cz

Stránky se zdají být smazané, co jsem udělal špatně?
všechny podmínky jsem dodržel, s reklamou jsem nic nedělal a neměl jsem na stránkách rámce. Stránky jsem založil před dvěma dny. Když jsem si všiml že místo reklamy je tam obdelník s X neměl jsem čas to řešit, to jste mě smazali kvůli tomu?
Na stránkách to píše 404 a když se chci přihlásit napíše to neexistující nebo zablokovaný účet :(

email od webzdarma o tom jestli můj účet byl smazán mi taky nepřišel.

prosím o vysvětlení této nepříjemné situace
ehhm. Odkaz by nebyl?
v nadpisu ;)
ehhm. Zapomněl sem. Hpn
ehhm. ja tem ten link nemam. a přihlášenej sem. ne že bych ten link potřeboval, když je to smazaný, nepotřebuju se koukat na 404 :)
skaff: tak to jsem nepochopila...

ShaDoOoW: IMHO po dvou dnech nemají ještě důvod stránky mazat, teda kvůli reklamě. Pokud tam byl nějakej nelegální obsah, či spojování účtů, mohli na to nějakou náhodou přijít i tak rychle. Jestli ti web smazali lidi z wz, tak to ti můžou říct jen oni. Kdyby to byla hacklý, tak by to předpokládám nepsalo Neexistující nebo zablokovaný účet. Zkus kdyžtak, jestli to jde zaregistrovat znova.
na těch stránkách byl legální obsah bylo tam asi 45mb souborů do hry neverwinter nights (Haky), které jsem vytvořil já nebo někdo na nwvaultu a já je používám. Dále jsem tam měl phpBB forum a 3webové stránky, kde byly o tomto projektu informace co s haky, jak pomoci, tutoriály...
znovu jsem tedy účet vytvořil...
Hm to vypadá, že to bylo fakt úplně smazaný. Důvod by ses IMHO měl dozvědět od wz.
dodnes se mi nedostalo od adminů odpovědi na to proč jsem byl smazán :(
jestli to bylo za reklamu tak za to nemůžu dělá mi to i teď - stránku mám v tabulkách a když v nastavení svého účtu nastavím vkládání reklamy nahoře (mám php scripty dole to mít nemůžu) na stránkách je jen obdelník s křížkem a odkazem na webzdarma
>>vkládání reklamy nahoře (mám php scripty dole to mít nemůžu)
Ale můžeš ;-) Koukni se např. na:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=22909&t=22908
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13

Jinak momentálně vidím tu reklamu nahoře na úvodní stránce :-)