zrušení stránek

Nechápu, proč mi přišel mail s informací, že budou stránky zrušený, protože nemaj přístupy... Reklamu mám umístěnou dobře, když si najdu v administraci počet zobrazenejch bannerů, tak tam taky ňáký jsou, tak kde je problém? Díky za pomoc
A prislo to fakt ke tvejm strankam? Mne to obcas prijde taky, ale tyka se to uplne jinych webu...
fakt k mejm stránkám...
Zkus si nechat znovu vygenerovat kod banneru.
A kde se to dá znova vygenerovat? Díky
No, nejlip tak, ze v administraci nastavis soubor pro vkladani reklamy a pres FTP tam tento prazdny soubor nahrajes. V okamziku uploadu by se do nej mel vlozit kod banneru. Ten pak pouzijes, kde je treba. Nejlepe pomoci PHP include().
Tak díky. Jo ještě poznám jestli to zabralo dřív než se zablokovaným kontem? Díky
No, podivas se, jestli ti to v administraci pocita zobrazene bannery.
2Sojkovec: to mu IMO nepomůže, když už na začátku psal:
>>když si najdu v administraci počet zobrazenejch bannerů, tak tam taky ňáký jsou
...
2hroch: podle mě to nepoznáš :-/ (no aspoň mě nic nenapadá).
Díky za pomoc. Už jsem možná objevil chybu... nevložil jsem totiž celej vygenerovanej kód banneru. Chyběl mi tam konec:
</td></tr></table></div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->
Myslíte, že to mohlo být tím? Ale jinak má Thalia pravdu. V administraci mi to normálně správně zobrazený bannery počítalo... Díky
2hroch: všechno je možný ;-) Ale reklama by se na stránky neměla vkládat tím, že zkopíruješ odněkud její vygenerovaný kód. Míra (admin) to tu jednou vysvětloval, nemůžu to teď najít (tuším něco v tom smyslu, že reklamní robot to pak nemůže měnit, ale už si to fakt nevybavuju). Měla by se tam normálně vložit sama, popř. se jejímu vložení dá pomoct umístěním značky pro reklamu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Zkus normálně ten soubor, do kterýho se to vkládá (tuším že main.htm), nahrát na web bez kódu reklamy (jen se značkou) a uvidíš, jestli se vloží nebo ne - měla by, máš-li v nastavení reklamy správně nastavenou reklamu do toho souboru. Kdyby ne, tak to holt udělej s tím vloženým kódem.
No jo:-)) Fakt to funguje i takhle... Tak teď už jen doufám, že nepřijde další mail... Díky moc
Nemáš zač a taky doufám, že další mejl ti už nepřijde ;-)