Index

Problem s indexem, nenacita se mi stranka, i prestoze tam mam vsechny potrebne soubory...jestli ma nekdo zajem at se klidne podiva...zsles.wz.cz - heslo:zsles (protentokrat) a klidne mi to muzete hned upravit.
Ty vo... (promiň..) koukej si to heslo zase změnit, než to udělá někdo jinej!
Jinak - kouknul jsem tam - chybí ti index.htm nebo index.html v kořenovém adresáři - máš je jen v těch podadresářích. A máš to všechno velkými písmeny - to je také problém, měl by jsi mít všechna jména malými (nebo alespoň ten index.htm, protože systém rozlišuje malá a velká písmena a INDEX.HTM je něco jiného, než index.htm!

Kdyžtak se ozvi...
Hele, koukám, že nereaguješ a tohle by ti mohlo fakt způsobit problém :-) Věř, že se najdou tací, kteří by to heslo využili. Proto jsem ti ho změnil, než ti někdo způsobí škodu, které budeš litovat. Napiš mi na pavel.brych@quick.cz a napiš mi, na co jsou tvoje stránky zaměřené, ať vím, že jsi to skutečně ty. Já ti pak pošlu to nové heslo... promiň, ale považoval jsem to za nejlepší řešení.
Pavel: no já nevím kdybych byl ty a měl jeho heslo tak bych mu ho třeba poslal na mail co má uvedený v nicku
:-) Dík, to jsem si nevšiml :-) Holt logika vítězí :-) :-)
Ježiš hups já sem ještě furt přihlášenej na jeho účet jaxem tam koukal co je blbě :-))
? To je zajímavé, bezpečnost tu zřejmě není zrovna kvalitní - já změnil heslo a ty jsi stále přihlášený pod starým a funguje to?
No nefunguje ale já sem tvrdej háker :D
Samozřejmě, že to funguje, dokud se neodhlásí nebo nezavře prohlížeč, ja furt přihlášenej
No ja nevím jak mám to index.htm aktivovat
Prostě ho nahraj do rodičovského adresáře a je to
beyonice: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
Diky...ale byl jsem uz celkem zoufalej...