Reklama a display:none

Mam na svych strankach udelany skript ktery schova reklamu pokud se nejedna o uvodni stranku pomoci display: none; pokud vim neni to obchazeni podminek a je to zcela legalni. Ale bojim se aby tu na WZ nebezel nejaky skript ktery toto kontroluje a pak mi nesmazali web. Mam tam docela dulezita data! Dekuji za odpoved
Pokud JE reklama videt NA 1. STRANCE NAHORE, tak ne.
<HTML>nejak nechapu kdyz mas takove obavy, proc ten kod teda zobrazujes vsude?!?</HTML>
Nechapu otazku. Jaky kod? Reklamy? Tohle mi prislo nejrychlejsi reseni.
coze? dyt si muzes prece nastavit reklamu jenom na prvnim webu me?
>>"me?" opraveno na "ne?"
<HTML>if (index) { zobraz_reklamu(); } else {zobraz_reklamu_s_display_none(); }
je jednodussi nez
if (index) {zobraz_reklamu(); }

?</HTML>
Ale jak mam zakazat aby se mi tam nevkladala? Vklada se tam ten kod automaticky ne? Jedine ze bych ji dal do nejakyho jinyho souboru a pak ji vkladal. Jinak nevim ale rad si necham poradit.
Žeby třebas takhle?:

administrace -> nastavení -> vkládání reklamy -> nahoře (na úvodní stránce nebo v rámci) -> uložit
No ja nejsem zas takovej zacatecnik .Tohle je sice hezky, ale kdyz mam jeden soubor pres kterej se zobrazujou ostatni stranky tak je toto nastaveni vis k cemu :]
Měj reklamu v nějakém souboru (banner.php), který vložíš pouze do úvodní stránky.

Nebo, pokud bys chtěl ten banner kdovíproč načítat na každé stránce a zobrazovat jen na hlavní, tak to můžeš celé ovládat pomocí CSS.
#banner {display:none;}
body#hlavnistranka #banner {display:block;}
>> Měj reklamu v nějakém souboru (banner.php), který vložíš pouze do úvodní stránky.
Já podle toho co napsal v předchozím příspěvku pochopil, že má úvodní stránku totožnou se všemi ostatními stránkami (neboli používá jen index.php a zobrazený obsah určuje pomocí url dotazu).,
V takovém případě bych já osobně doporučil dávat reklamu všude dolů a ne na úvodní stránku nahoru.
To Freya: To delam tim druhym resenim protoze nevim proc se mi stejne vkladala do uvodni stranky i kdyz sem to mel nastaveny na jinej soubor a znova jsem tam vse nakopcil.