Problem s aktualizaci stranek

Mam takovy problem, na tomto serveru mam delsi dobu svoje stranky, nyni sem je chtel aktualizovat a tak jsem smazal vsechny soubory z adresare a nahral soubory nove. Vsechno jsem delal pres ftp ve win commanderu. Nyni kdyz si stranky otevru pres webove rozhrani se mi vzdy zobrazi stara verze stranek, ktera uz je ale smazana. Nevite nekdo co s tim? Soubor "index.htm" mam v poradku, presto se zobrazuje ten stary..
reload [Ctrl] + [F5]
Vymaž paměť prohlížeče
sice to je opakování předchozích, ale to samé se dočteš i ve faq:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2
Dobrý den,

Včera jsem si smazal přes ftp starou verzi mého webu, a nahral tam novou. Mimo jiné i soubor "index.htm ". No a teď když zadám URL mého webu, tak mi automaticky naběhne TEN STARÝ INDEX, jenž jsem smazal. Ale když dám URL, ke které přidám "/index.htm". Tak to jede v pořádku. Ale já nechci pořád zadávat tuto adresu, ,když mohu zadávat kratší. Jenomže mi nefunguje.
Prosím, žádám technickou podporu WZ, jestli by se na to mohli podívat. Tu novou verzi bych chtěl mít spravenou co nejdříve.

PS:
Moje adresa je "http://patrikb.wz.cz!" (to je ta, na které se objeví
starý, již smazaný index.htm )

Adresa, kterou musím dát, aby se mi objevil nový index.htm je tato: "http://patrikb.wz.cz/index.htm"

Web ještě není zcela takový, jaký bych jej chtěl. Ale postupem času ho budu vylepšovat, tak se nedivte, že občas nějaká sekce nefunguje apod.

PPS: Zřejmě to reloadem stránek není, protože jsem to nahrával včera kolem 22:00 a za tu dobu že se to nenačte? Hmm, to je divný...

Předem MOC díky za vaši helpku
S pozdravem a přáním pěkného dne
Patrik Borýsek
Už mi to jde.
[CTRL + F5] pomohlo :)))