Nemam na webu reklamu

Na webu se mi nezobrazuje vase reklama, a diky tomu byly stranky zablokovany. Potrebuju ji tam dat ale nevim jak. Diky
chyba bude nejspíš u tebe, nebylo by od věci dát sem link na ty stránky, kde máš problém.
Mám uplně ten samej problém, prosím pomozte.
asi máš rámy. Najdi si to na faq.webzdarma.cz protože já ať vždykcy hledám, tak najdu špatně
Bohužel nechápu, jsem začátečník, ale dělal jsem to podle návodu.
Reklama by se po nahrání souborů na server měla do stránek vložit automaticky, podle nastavení v administraci.
Nejčastěji bývá problém v tom, že stránky jsou s rámy a v nastavení jste neuvedli cestu k rámci, kde má být reklama uvedena. Reklama se pak vloží do stránky, která obsahuje pouze informaci o rozvržení rámů (frameset), a tudíž se nezobrazuje. Najdete ji jen ve zdrojovém kódu stránky (nejčastěji index.htm). Pokud to tak je, přečtěte si
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13

Jestli to nepomůže, bez linku na stránky, kde problém je, asi nic víc nevymyslíme.
http://ufocz.wz.cz/ tady je ta stranka jestli myslis toto.
jj, mas reklamu ve framesetu. postupuj podle rady od dis
No jo, to jsem nedělal sám, já tomu moc nerozumím. Než toho kamoše zase k sobě dostanu, tak mě to zase zablokujou. Já se s toho picnu.
Když jsme to dělali tak jsme si mysleli že ty rámce jsou právě potřeba.
Ach jo.
tak po nastavení je tam znova nahrej
Ani ja a inde ,,,,, len neviem do kedy ! :oP
Mám ten samý problém jako ostatní. Mám sice rámy, ale nastavil jsem do relativní cesty úvodní rám a reklama se mi stejně nezobrazuje. Taky už mě to jednou zablokovalo a mám "žlutou kartu". Prosím mrkněte se mi někdo na to. http://sdhkarolin.wz.cz/sdh.html. "Sdh.html" je frameset a má tři frame. Jedním z nich je i "uvod.html", kam mám nastavenu reklamu a ta se nezobrazuje. V relativní cestě mám "sdhkarolin.wz.cz/uvod.html", jestli v tomto není problém. Jsou to stránky našeho SDH a nerad bych o ně přišel. Díky za pomoc
Problém bude v té cestě, dej tam jen uvod.html.
Na strance mam frames ale delal jsem to podle postupu a ani se to nehlo. Jde o stranky 3a-gympb.wz.cz ... pokud by se na to moh nekdo mrknout a opravit mi to byl bych vdecny...
Po akom dlhom case sa ti zablokoval ucet ?
Lucky007: kdybys to delal podle navodu, tak by ti to fungovalo. mozna jsi neco opomnel, zkus to znova. mas reklamu ve framesetu.
ja mam stejny problem jako ostatni a mam zlutou kartu
muj web je www.matrixi-web.wz.cz a vkladani reklamy mi nejde mrknete se pls proc?
uz ji tam asi mam podivejte se www.matrixi-web.wz.cz
Lidi Váš problém je, jak sleduju, ve framesetech (v ramech) Tak tedy jedno vysvětlení pro pravděpodobně všechny zde popsané problémy:
Pokud máte stránky s rámy, musíte v nastavení udat jednu stránku, která se zobrazuje v některém z rámů - tedy ne přímo stránku, která je framesetem.
To byl ten 1. problém..
2. je samotná cesta k takové stránce:
Pokud je ta stránka přímo v kořenovém adresáři (není v žádné složce), pak by - jestli si dobře pamatuju - mělo stačit stranka.htm (takže například pokud je soubor uvod.htm, tak se tam vyplní uvod.htm). Pokud je ale soubor ve složce (třeba zase uvod.htm a složka se jmenuje např. frames), pak musí být vyplněno (pro tento příklad..) frames/uvod.htm.
To byla relativní cesta. Pokud se rozhodnete použít absolutní cestu:
tak je chyba napsat (příklad účtu: inzercezdarma.wz.cz - reklama musí být :D ), je chyba napsat jen inzercezdarma.wz.cz/uvod.htm (případně inzercezdarma.wz.cz/images/uvod.htm). Nezapomínejte, že "strejda Internet" nemá rád, když se vynechává http:// ! Takže pro tento příklad je správná možnost http://inzercezdarma.wz.cz/uvod.htm nebo http://www.inzercezdarma.wz.cz/uvod.htm (případně http://inzercezdarma.wz.cz/uvod.htm nebo http://www.inzercezdarma.wz.cz/images/uvod.htm)
Doufám že se mi toto vysvětlení podařilo napsat dostatečně jasně i pro laiky a začátečníky a vy takoví: Vypadá to pro Vás možná složitě, ale není.. Stačí se nad tím zamyslet :)
ale kam s reklamou ked mam iba wap stranku ? uz ma raz blokli pommmmmmooooccccc
no dobre to snad mam ale mrknete se jestli ji tam doopravdy mam link: www.matrixi-web.wz.cz
nejaka reklama tam je ale zadny modry nebo bily prouzek tam neni nevim
2 Matrixi: Teda, ten tvuj web je docela sila, nic ve zlym... Taky jsem zacinal a nebylo to o moc lepsi :) Jestli bych mohl neco doporucit: Vykasli se na framy a pouzivej radeji tabulky. A pokud by se ti nechtelo mit menu v kazde strance zvlast, tak jedina prasarna, co se da jeste snest je iframe.
Pokud by te tento prispevek zaujal nejak vic a chtel bys trochu predelat svoje stranky, tak muzes navstivit treba stale dokola omilanoe www.jakpsatweb.cz.
Pokud by jsi nahodou potreboval s necim pomoct, tak mi muzes napsat na mejl a muzu se pokusit poradit.. (html, zminene tabulky, iframe... pripadne drobny zaklad php - jen vysvetleni a jednoducha stranka). Pokud by sis veril, tak napis a muzu se pokusit ti pomoct s tim php.. Bohuzel prilis nezvladam casove...

Mimochodem: proc pisu.. Ten reklamni banner tam mas. Zmineny prouzek je zleva prilepeny na tu reklamu. Muze byt tusim modry (jak mas) a pak myslim cerny, cou by se ti tam asi hodilo vic..
oki pls napis mi tvoje icq .... moje je 285-559-765 a poradis mi mas pravdu podle me je to hnus ale lip to neumim
Matrixi: Jestli nechces, aby se odkazy otviraly v ramci, musis k nim pridat spravny target. Nepr. <a href="http://www.odkaz.cz/" target="_parent">odkaz</a>, nebo <a href="http://www.odkaz.cz/" target="_blank">odkaz</a>.
jenze ja nechci aby se tam oteviraly ale aby se otevirely v ove okne