Reklama a ramy ?

Sorry, v tomhle oboru jsem ještě lama. Dřív sem měl web bez rámů. Teď sem vytvořil i s rámy, ale reklamní banner od webzdarma prostě zmizel..a navod, kterej tady je mi vůbec nejede. Moc prosím, ozvěte se někdo, nebo mě vyhoděj. Díky
no když jsi měl web bez rámů tak proč ses vrátil o krok zpět k rámům?
viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?44
jinak jaky postup si dělal abys tu reklamu umistil?
jo a taky napiš o jaké stránky jde ať se na to můžem kouknout
coco? bez rámů sem měl jen trapnej text, žádný odkazy atd..takhle to vypadá aspoň trochu slušně. pokoušel jsem se to podle toho návodu. Tu reklamu bych chtěl do UntitledFrame-2 ,ale když to tam zadám tak to nic neudělá..i když o tam znova nahraju !
jj sry sem zapomněl www.chlast.webz.cz je to teprv ve výstavbě ;) právě tu reklamu chci nahoru do toho šedýho..
Máš tam napsaný v cestě přesně UntitledFrame-2.htm? Jinak tu značku pro reklamu tam stačí dát jen jednu. Taky v tom souboru zdá se chybí poslední dva tagy </ body> a </ html>. A nahraj znovu oba soubory, jak ten co je v rámu, tak index. Zkoušel jsi třeba tu reklamu nechat zobrazit v jiným rámu? Třeba v tom hlavním?
Ale moc jsem si u tebe na webu nezasurfovala, chtělo by to nějaký neflashový menu...
Do ty cesty k hlavnimu souboru mam teda zadat jen UntitledFrame-2.htm ?jj zkousel :-/ zkusim dopsat ty tagy, ju..uvidime. To menu v levo jeste nebezi. Ale zbytek by mel fachat..
no musíš zadat cestu k tomu UntitledFrame-2! Taky pozor na malá/velká písmena
co se layoutu týče tak skus třeba div layout viz. http://www.jakpsatweb.cz/css/css-design-position.html
jinak na to koukam z firefoxu a překrývají se ti okraje jednotlivých objektů, zakrývají texty apod. no koukni se sám
heeeeej uz to jede ! vypada to sice strasne, ale s tim si jeste pohraju..Diky moc, jo hele vadet ty flash tlacitka?
flash tlacitka budou bezesporu vadit tomu kdo nema flash plugin, pokud na tom trvas tak tam taky nekam frkni neflash menu
netrvam na tom, hlavne ani nevim jak se tam ty tlacitka dostaly :)) ja nevi, to je web tak pro sto lidi..proste tam chodej my znami, tak to asi menit nebudu :)) sem na to linej a nejni cas ;)
No já byt tebou, tak ten horní rám oddělám a reklamu nastavím do toho modrýho rámu, tedy do souboru Untitled-1.htm. To už záleží na tobě, ale ten horní rám je tam IMHO zbytečnej, pokud ho nechceš ještě i na něco jinýho než na reklamu ;-)