Problem s reklamou > NUTNÉ

Nahrál jsem index soubory na ftp a vytvořil se mi reklamní banner. V nastavení jsem si zadal "Banner dolu na všechny stránky" a mám ho stále nahoře, co s tím?Předem děkuji.

Odpovědi na mail Snaptrax@centrum.cz

PS:Nedělal někdo web přes Microsoft Publisher?
vymaž soubory a nahrej je znova.
Tak teď se mi tam pro změnu reklama neobjevila vůbec. Nevadí že jsem soubory jen přepsal?
Já na snaptrax.wz.cz vidím reklamu na první stránce nahoře.

Jestli si to dělal v Publisheru, tak bude imho problém v tom, že z něj leze strašnej kód. Chceš-li mermomocí použít na tvorbu webu nějaký produkt od Microsoftu, tak teda aspoň FrontPage, kterej je k tomu určenej.

Jo a v sekci Fotky ten odkaz z fotky vede na file:///E:\Michal\Break\100_0081.JPG, tedy na tvůj disk -> tudíž se nic nezobrazí. Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16.
Jo, o tom E:\ ... vim to jsem zapomněl smazat.

Přes publisher je to nejjednodušší, navíc přes FrontPage neumím pracovat.

Teď jsem dal reklamu nahoru, vleze mi to úplně kam to nechci a je vidět jen ta reklama na něco a to wz.cz tam neni, je to celý nějaký špatný. Nenabízí se někdo že by mi to zdarma udělal? :-)
>>Přes publisher je to nejjednodušší
No ale jak vidíš, se zobrazením reklamy má problém... Navíc s FP není těžká práce. Uděláš si stránku, jako bys ji dělal např. ve wordu a uložíš jako html stránky.
Jinak reklamu teď nevidím vůbec, její kód je ale umístěn na konci stránky a přístupy asi počítá, protože v katalogu wz jsou vidět. Každopádně je ale potřeba ji zviditelnit. Po nastavení Nahoru si stránku určitě nahrál znovu bez reklamního kódu?
Už je to dobrý, dal jsem tam jiný pozadí a dal pryč dva rámečky a je to, jinak díky za rady ;-)