PHP forum a reklama

Dobry den.

Chtel jsem mit na svych strankach forum. Nainstaloval jsem do MySQL tabulky, uploadoval soubory. Bohuzel, forum mi nejede. Hlasi to parse error na radce 214. Na te same radce zacina vlozena reklama, tak si myslim, ze je to tim.

Poradte mi prosim nekdo, jak se te reklamy na foru zbavim nebo jak ji korektne zakomponuju do toho PHP fora.

ZN
>>parse error na radce 214
...znamená, že na řádku 214 nebo někde před ním je syntaktická chyba.

Ad reklama: je dobré si nastavit vkládání reklamy Nahoře a cestu nastavit k nějakému prázdnému souboru (nebo se do něj může vložit <!--WZ-REKLAMA-1.0-->), třeba reklama.html. Tento soubor pak includuješ kamkoliv do všech souborů, např. do divu reklama: <div id="reklama"><?php include "reklama.html"; ?></div> - ten si vložíš na místo, kde ti to nejlíp vyhovuje (soubory pak musí mít příponu.php). Co se týče reklamy ve fóru, tak to include stačí tuším vložit jen do indexu.
Aha, ja to zkusim.

Ta parse chyba byla takova, ze se reklama vkladala na konec souboru a nebyl tam ukoncenej php retezec ( ?> ).

Jinak se mi po uprave souboru s tim ukoncenim PHP zacaly zobrazovat reklamy nekolikrat, zkratka hruza.
Navic, jakmile upravim ten soubor a poslu ho na server, tak se k nemu automaticky pripoji reklama. nevim jak mu rict, ze ma brat reklamu z toho souboru.
Jestli myslíš, aby bral reklamu ze souboru reklama.html, tak to musíš mít v Nastavení reklamy nastaveno Nahoře a v cestě cestu k souboru reklama.html. Taky je důležitý po změně nastavení nahrát soubory znovu.

Ad více reklam na stránce - pokud máš nastaveno vládání reklamy Dole na všech stránkách, tak se ti reklama vkládá i do souborů, které se includují a když na stránce máš víckrát include, tak máš i víckrát vloženou reklamu. Proto se to řeší tím nastavením Nahoře a includováním souboru s reklamou.
Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13.
Mam problem s reklamou.. zobrazuje se mi normalne nahore sice i kdyz dam dolu stejne je nahore s tim uz jsem se smiril.. ale nesmirim se s tim kdyz je reklama v ramecku s kalendarem :( se podivejte http://wow-clan.wz.cz a vlevo dole mam kalendar a v nem reklamu i kdyz soubor kde je reklama ukoncim takto: ?> stejne se mi pod tento prikaz napise sama reklama a muzu ji mazat jak chci prosim poradte mi. PS: prosim piste na e-mail sem se moc koukat uz nebudu
Reklama se sice zobrazuje na správném místě, ale když se podíváš do zdroje, tak to už tak správné není. Pravděpodobně jsi vložil reklamu do nesprávného místa v souboru index.php - jenže aby byl výsledný kod stránky dobře, je nutné najít soubor, možná nějaký "include" - na který index.php odkazuje a zakomponovat reklamu do něj.

Takhle se ti vkládá html reklama na začátek skriptu v index.php - stránka se načítá neskutečně dlouho (IE i FF) - protože zřejmě prohlížeče s tím kodem zápasí :-))