Registrace

29.4. 2005
Nelze se zaregistrovat, souhlasím s podmínkami vše je vyplněné a ukáže se že při zpracování došlo k chybám ale ukáže se jen malá odrážka. Co s tím mám dělat?
Skusil sem to znova a zobrazilo se mi todle vubec tomu nerozumim!:
Při zpracování došlo k této chybě:

Registraci je možné provést jen z počítače s reverzním záznamem v doméně cz. Kontaktujte poskytovatele svého připojení.
<HTML>Kontaktujte poskytovatele svého připojení.</HTML>
Presne to same dela me :(

Miro a proc ho mame kontaktovat oc vubec de ? promin ale s timdle si nam nak moc nepomohl
Jo kontaktovat poskytovatele muzes, ale nic to nevyresi, zakazali registrace z IP adres, jejichz konec nema CZ. Tj. s priponou na konci IP .NET .COM. atp. se neregnes.
proc?
Proc se tedy nelze zaregistrovat?Proc?,
To je zajímavé. Mě to dřív s mým .net šlo... a teďkon s .cz to taky jde, nikdy s tím nebyly problémy... Až mě zase hodí na původní server, tak zkusím...
No prave sa to teraz stalo aj mne. A to som este pred nejakym casom chvalil kamaratovi aky je webzdarma skvely hosting, lebo som doteraz nemal ziadne problemy. Na webezdarma mam zatial iba jednu stranku a teraz surne potrebujem dalsiu, no tiez sa mi neda registrovat. Ono to bude asi tym, ze tu prvu stranku som si registroval este minuly rok, ked som mal dial-up. Teraz mam bezdrotove pripojenie a zrejme aj inu IP. No nic, budem musiet skusit stastie o "dum dal". Aj tak je webzdarma dobry hosting, aj ked tymto ma prekvapil. Zrejme ma na taketo opatrenie nejaky dovod. Ja sa do toho nerozumiem.
Skusil jsem se zaregistrovat trikrat, a kdyz jsem klik v emailu na odkaz tak mi to hodilo chybu pri zpracovaní...
Mě se to stejné taky zobrazilo a nevím co mám dělat.

Pomozte mi někdo prosím s tím.

Registraci je možné provést jen z počítače s reverzním záznamem v doméně cz. Kontaktujte poskytovatele svého připojení.
dwep: viz mira
Sojkovec: Viz martin Kučera
Za to, ze vam chybi reversni DNS zaznam, je odpovedny vas ISP.
sojkovaec: díky
<HTML>jista omezeni byla uz driv, ale presto to bylo casto zneuzivano, tohle je jen pritvrzeni

pokud mate reverzni zaznam v jine domene, pouzijte jine pripojeni, vetsinou je ale problem v tom, ze ten reverzni zaznam vas poskytovatel nema vubec ... takze udelejte to, co se tam pise a stezujte si tam
dekuji pekne</HTML>
A to už mi nikdy nepôjde?

Prosím !Potrebujem ešte aspoň jednu stránku...

Registraci je možné provést jen z počítače s reverzním záznamem v doméně cz nebo sk. Kontaktujte poskytovatele svého připojení.

Díky Richie
Tak si dojdi někam jinam, kde záznam snad mít budou (škola, inet-café) a odtamtud se regni. Ftp by mohlo fungovat snad odkudkoliv (ale nezkoušel jsem to).
Využijte jiné připojení, hmm ... přes contactel to nejde, přes idnes to nejde, přes atlas to nejde, přes centrum to nejde ... jaké jiné?
Pres Kabel1 to jde ;-)
Přes kabelovku to taky nejde a já se na nic jiného neumím připojit. Prostě mám tady zásuvku ve zdi a do ní mám kabel z počítače, ale kam to vede už nevím. A hele, když by se třebas tady někomu povedlo mi to zaregistrovat, tak můžu to potom měnit, jako ty stránky upravovat, z mého počítače. To už neudělá tuhle chybu? Kdo to ví? Díky!
Jitka: Napis mi na mail domenu, kterou chces registrovat...
Dobrý den,
naprosto chápu opatření, které bylo na Webzdarma nasazeno. Měl bych ale prosbu na adminy WZ. Bylo by možno povolit registraci na Vašem serveru z adres *.czfree.net ? Myslím, že připojení CZFree.Net používají výhradně Češi a že se mezi nimi nenajde moc lidí, kteří by po registraci zde porušovali pravidla.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.
Podobné omezení udělal IC.CZ už loni. Mí známí se tam registrovali. Ale tam to bylo o to horší, že pak nešlo ani ftp z domény bez reverzního záznamu. Asi byla chyba někde jinde, ale Contactel se k tomu tehdy postavil s nabídkou placené veřejné IP adresy. Ne, že by byla chyba u nich. Skončilo to tehdy přenosem všeho na wz.cz.
Doufám, že to nebudou muset stěhovat znovu.
Asi před měsícem jsem si u Vás zaregistroval doménu - vše proběhlo bez problémů, ale když jsem si chtěl dnes zaregistrovat další - prostě to nešlo - kvůli té "wolovině" kterou tu popisují ostatní, a já se ptám: proč to šlo a najednou to nejde?... můj prowider mě nekontaktoval že by proběhly nějaké změny...
A to jste videl kde, ze lidi z CZFreeNetu neporusuji pravidla? Na mnoha webech, co jsem videl drive delali bordel prave lidi z CZFree. Take na DC se staci podivat, kolik je tam banu na adresy CZFree..



Autor: hw (---.arachne.czfree.net)
Datum: 12. 05. 2005 18:51

Dobrý den,
naprosto chápu opatření, které bylo na Webzdarma nasazeno. Měl bych ale prosbu na adminy WZ. Bylo by možno povolit registraci na Vašem serveru z adres *.czfree.net ? Myslím, že připojení CZFree.Net používají výhradně Češi a že se mezi nimi nenajde moc lidí, kteří by po registraci zde porušovali pravidla.
Děkuji Vám a přeji pěkný den.