Co jsem udělal špatně?

Vkládal jsem do stránek www.sokolkank.wz.cz počítadlo. Po přístupu prohlížečem od Mozilly vše O.K. a IE mi zobrazuje celou úvodní stránku dvojmo. Jsem 45letý začátečník, takže prosím shovívavost. Díky.
Koukám na to v IE i ve Firefoxu a vidím tu hrůzu. Pane, nic proti, ale MS Word není dobrá zbraň na vytváření webových prezentací. Nemáte náhodou ještě uloženou někde verzi bez počítadla? Když si totiž dáte v prohlížeči Zobrazit zdrojový kód, tak se v tom ani prase nevyzná.
taky nic proti, ale tak dlouhej kod kvuli tyhle strance?

Zkuste se kouknout do MS Office a nainstaluj te si aspon Front Page.
Říkali mi to, ale editor od Mozilly mě nějak nechtěl poslouchat, tak jsem zatím zůstal u Wordu. Mám tu ještě verzi bez počítadla, ale už je v ní kniha návštěv, i když s tou probém nebyl.
Front Page mám a když jsem tam s ním před chvílí nahrál stránku "POKUS", tak se mi nezobrazí fotografie. Přitom se mi při ukládání rozloží na "htm" a "soubory". Tak jsem z toho jelen, jak už tady někdo psal. A nebo jsem blbej.
Že se nezobrazí fotografie, může být zapříčeněno hned nkolika důvody, viz:

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
no po nahrani se musi dat pozor na cesty odkazu a obrazku. Front Page tam totiz dava cesty z disku(C:/Dokumenty/.../vasobrazek.jpg) ale na netu to musi byt(http://vase.adresa.cz/vasobrazek.jpg)
<img border="0" src="fotografie/Kopie%20-%20Čarodějnice/P4300014.JPG" width="350" height="263"></p> ...takhle to tam vypadá v tom zdrojovem kodu stránky "pokus.htm" tak nevím. Jinak na ty holky z průmky jsem taky koukal, pěkné....všechno!
No a jsme doma. Všimněte si, že v tom souboru "pokus.htm" první obrázek je, neboť:

<img border=0 width=122 height=42
src="pokus_soubory/image001.gif" alt=POKUS v:shapes="_x0000_s1025">

Další dva obrázky mají podobu kódu, co jste psal výše, takže:

Vlézt do zdr. kódu zmíněného souboru, odstranit diakritiku a mezery (mezera je v kódu psaná "%20"). Zdejší server běží na oper. systému Linux, který je case sensitive (rozlišuje velká a malá písmena), na to taky musíte dát bacha. Dále jde taky o to, aby obrázky byly nahrané na serveru tak, jak je napsáno v atributu SRC tagu <img>, jestli mi rozumíte.