Nejde stiahnut cely subor zo stranky

Ahoj,
neviete prosim vas niekto, preco mi nejde stiahnut cely subor z mojej stranky.
Umiestnil som tam samorozbalovaci EXE archiv s fotkami o velkosti 22,9MB. Ked sa pokusam stiahnut ho zo stranky, tak mi stiahne asi 2 az 3 MB a tvari sa to, ze to je cely subor. Ked ho stahujem cez FTP, tak to ide bez problemov. Mozte mi niekto poradit prosim. Dakujem:)
To je globální problém WZ. Prostě už to tak je.
možná blbá otázka, ale PROČ?
proč to nefaká, taky mě to štve!
Mozna je to tak schvalne. Aby WZ nebyl download server.
dej si na stránku ten odkaz jako ftp://..., ne jako http://... Mohlo by to pomoct
Jo, a pokud mozno i z heslem :)
Joo;) diky;) Uvidime, co spravi...
Mne to robí tiež také blbosti. Skúšal som to dať aj cez ftp://, ako ste to napísali vyžšie, ale píše to, že nemá prístup. ?
http://www.temadna.unas.cz/download.html
Afaik v linku ke stažení přes ftp se píše i heslo, proto bych to takto nedělala. Nejlepší je použít nějakej program na stahování, kterej umí i obnovu stahování, kdyby to náhodou spadlo.
Třeba GetRight.
Zdravím. A vyriesi sa tento problem v blizkej dobe ? Lebo čo si budeme hovoriť je to o ničom, aby som používal GetRight a každý ,,iný´´ kto bude chcieť niečo stiahnuť. NIČ v zlom doteraz to bolo super, ale ak sa to nevyrieši budem sa musieť oblhliadnut na iný server.
Imho se to nezmění, ale wz rozhodně není jediný, odkud se mně soubory nestahujou celý, proto na stahování souborů používám zásadně software, konkrétně FlashGet. Navíc použití stahovacího sw je lepší, ono to nemusí spadnou jen kvůli wz že... A pak lze download snadno navázat. Ale to záleží na každým - jaký si to udělá, takový to má ;-)