Zdravím. Možná to tady už bylo, ale přece: u MaXsite.cz jsem si udělal kalendář (datum, čas, svátek), který si nechávám zobrazovat na svých stránkách. Některé - skutečně ne všechny - české znaky se nezobrazují správně, dnes jsem si toho všimnul u písmene š, nedávno to bylo myslím ž. Zajímvé je, že např. ě se zobrazuje správně. Je zádrhel zde nebo u MaXsite? Kalendář mám nastaven na písmo Arial, stejně jako stránky. Dík za pomoc. Adresa: we4u.euweb.cz
P.S.: Jsem začátečník, prosím tedy polopatisticky... :-))
Pouzivas kodovani windows-1250 (frontpage v nem uklada). Ten kalendar pouziva iso-8859-2. Bud v nejakem nastaveni tam zmen kodovani, nebo cely web prekoduj do iso.
Děkuji za návod, změnil jsem nastavení kódování v kalendáři, tak se moc těším na neděli, to bude Žofie, tehdy se změna projeví. :-)))
Legrační je, že mam reklamu nahoře na stránkách, kde se sama nastaví a háčky jsou OK. Jakmile přendám reklamu dolů stane se mi totéž co Andymu, ale po celý stránce:) Dobrý, ne?=o)
To je divne, banner nema na kodovani vliv, chyba bude asi jinde...
Mě se objevujou divný znaky všude, používam FrontPage, nemoh by mi někdo poradit, jak se toho zbavit? Please
Proc nekteri totenkopfi pisou otazku jako reakci na odpoved?