2Thali
byl jsem v nevedomocti, avsak znam prislovi "co není přímo zakázáno, to je povoleno"
2Jirik: No mně teda připadne, že to JE přímo zakázáno ;-)
Cela tato diskuze vyplyva z teho, ze si nekdo neprecetl/nepochopil provozni podminky webzdarma. Pokud to nekomu funguje s presmerovanim (trebaze v ramci tychz stranek), je to jen proto, ze si toho jeste nevsiml zadny zivy admin webzdarma. Jinak by ucet zrusil, pac je to v rozporu s podminkami. To je vse.
index muže mit koncovku nejen htm ale i .php
index může mít koncovku třeba: htm, html, shtm, shtml, asp, aspx, php, php2, php3, stm, cfm, cfml, xhtml, phtml, xml, htt, htx, pvx, jsp atd.
Jo, jo - index může mít koncovku třeba: htm, html, shtm, shtml, asp, aspx, php, php2, php3, stm, cfm, cfml, xhtml, phtml, xml, htt, htx, pvx, jsp atd.
To je sice pravda, ale jako úvodní stránku na wz.cz zkoušej JENOM htm nebo html :-) jinak uvidíš 404.
ale php fachci.... tusim.. sak mi to ide, teraz neviem...
i s php to bezi, jen se automaticky vytvorene html musi smazat a hned to preskoci na php
Pepik: afaik se nikde nic automaticky netvoří, tedy ani index.html. Takže když člověk nahraje index.php, tak se mu prostě rovnou zobrazí index.php. A pokud jde o název a příponu úvodní stránky, tak to jde nastavit pomocí .htaccess.
Víš, tento soubor se používá kvůli reklamě. Například je v souboru
INDEX.HTML umístěna reklama a nápis :VSTUPTE: a ten vás přesměruje na soubor INDEX2.HTM nebo INDEXa.HTM atp.
nebo
soubor INDEX.HTML obsahuje reklamu a po určitém čase se to automaticky přesměruje na INDEX2.HTM či INDEXa.HTM a dál....
>> soubor INDEX.HTML obsahuje reklamu a po určitém čase se to automaticky přesměruje na INDEX2.HTM či INDEXa.HTM a dál....
No jestli to takhle děláš, tak se pak nediv, až ti zruší web.
TomsonTom:
Přesměrování nemuže být, to porušuje pravidla, lidé si nemohou všimnout rekamy, ale pokud tam daš odkaz na další stranku, to bymelo byt OK
Jak mam vytvořit inde2.htm , napsal jsem si to ve Wordu ale nefunguje to
Adolf: to se nedivím :D
word není na tvorbu webových stránek, mnohem menší zlo je aspoň FrontPage
ale nejlépe
www.jakpsatweb.cz
Novinky: 21.04.2004 - Upozorňujeme uživatele, že automatické přesměrování na úvodní stránce (s bannerem) považujeme za obcházení podmínek, za které můžou (a v budoucnu budou) následovat sankce.
Jestli uz budoucnost nastala, nebo jeste ne, se muzeme jenom domnivat.
tak to bude drahy? ale kdo to bude platit a jak? Otázka z ní zda si to může někdo odpracovat např. manuálně nebo na síti.
bacha všichni na ty banery, vymyslíme jiný způsob
čest
index bude na první straně nebo ne?
Index musi být vždy na první straně a musí mít koncovku htm
No... už vím, proč se tady moc nedívám....
Vás baví psát tolik příspěvků dokola?
Euroska: Nebaví
Velitel: Index nemusí nít příponu htm, ale i html, php.....
vidím, že některé horlivce toto téma ohledně indexu zaujalo a nestále se staží v tomto zdokonalovat a tak si to stále opakují
LOL co to je zas za thread, větší kraviny sem snad nikdy nečetl :))
Skaffe, dej si pozor, jak jsem si to pročítal, tak to ostatní jak je vidět berou vážně, protože je index nejspíš nezbytný.
Dám si kaffe a bude potobě Skaffe
některý to berou vážně protože nevěděj o čem mluví... člověk je pak chytrej :)