Reklama - dotaz pro WZ

Zdravím server WebZdarma!
Hypotéza (v současnosti je to jinak): Soubor index.htm na mém webu obsahuje dva rámce, jejichž funkce vyplývá z názvů - obsah.htm a hlavni.htm. Ve Vašem nastavení mám definováno vkládání reklamy pouze na první stránce nahoře a mám zadanou relativní cestu k souboru hlavni.htm. V souladu s Vašimi pravidly vkládání reklamy ručně posunu značku <!--WZ-REKLAMA-1.0--> v souboru hlavni.htm DOLŮ. Je to skutečně v pořádku?
A druhá věc: byli byste moc pobouřeni, kdybych značku <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ručně vložil dolů ještě na pár dalších, více navštěvovaných stránek mého webu?
Něco mi řiká, že takové téma tu už kdysi bylo, myslím, že se na něco podobného ptal kluk ze Slovenska a jestli si dobře vzpomínám, neměli jste nějaké zásadní výhrady. Než to ale začnu předělávat, raději se chci ujistit. Děkuji a jsem s pozdravem.
Tohle posouvání jsem kdysi dělal taky, než jsem si uvědomil, že je potřeba po změně nastavení reklamy znovu náhrát soubory na web. Jinak podmínky praví, že reklama musí být na úvodní stránce nahoře nebo na všech stránkách dole.
No - upravenou stránku umístit znovu na web je samozřejmé. Jinak cituji z podmínek:
Nastavíte tedy položku "Jmého hlavního rámce" na main.htm. Banner se pak bude standardně vkládat ihned za <BODY ...>. I v tomto případě můžete nastavit přesné umístění vložením tohoto kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.
Proto se na to ptám.