Mám ptento problém: Asi 7. 6. 2005 jsem si vytvořil účet na ...wz.cz. Druhý den jsem tam umístil jednoduché stránky. 13. 6. jsem je pozměnil přidáním semestrální práce. V pátek 17. 6. jsem se chtěl přes FTP znovu přihlásit a spojení se několikrát nezdařilo. Heslem jsem si jistý a vím i e-mail, který jsem zadával při registraci. Dnes jsem se zkusil přihlásit přes Internet Explorer a hodilo mi to hlášku "Neexistující nebo zablokovaný účet!". Kliknul jsem na odkaz "Zapomněli jste své heslo?", vyplnil jsem uživatelské jméno a vypadla mi hláška: "Takové uživatelské jméno neexistuje nebo není vyplněna Vaše e-mailová adresa!". Takže už fakt nevím, co s tím mám dělat.
no hoď sem konkrétní adresu ať na to můžem juknout....
adresa funguje, takže by vše mělo být oki.
přihlásit se prostě nemůžu - ale stejně dík
no tak možná jestli není chyba někde u tebe
co ti to vypisuje když se chceš připojit na ftp?
Přihlašuješ se jako zizaloid, nebo jako zizaloid.wz.cz? Ta doména je prostě součástí uživatelského jména.
Mám dotaz - jak mám postupovat v případě zablokování účtu?Dík za odpověď. P.Kuhn
2Petr Kuhn: a co si tak založit vlastní téma? Připadne ti, že tvůj dotaz s tímhle tématem souvisí? Ale odpovím: postup je uveden, když se koukneš na onu zablokovanou stránku. Přihlaš se a smaž soubor .htaccess a odstraň to, číms porušil podmínky.
2Honza: nepřipojuj se přes FTP v IE, ale použij třeba TotalCommander. Návod najdeš na faq.webzdarma.cz, sekce FTP.
Re: Nípal:
Fajn, dík, bylo to ono - jako jméno uživatele jsem používal jen "zizaloid". Díky moc.
Re:Thalia:
Od začátku jsem se přihlašoval přes Total Commander. V čem !BYL! můj problém píšu výše.
Každopádně všem moc děkuju za ochotu poradit.
2Honza: Nikde nepíšeš, v čem ses přihlašoval, ale ok, hlavně že to jede ;-). Jen nechápu, jakto že ti to předtím jelo, když jsi psal blbě jméno uživatele...