ž,š-->nejdou zobrazovat

Grrrr, už se to snažím sama vyřešit pěkných pár dní. Nechápu to, wz mi nebere diakritiku ž a š. Buď se mi objeví prázdné čtverečky nebo někdy v případě ž myslím že ´dlouhé l´něco takovýho: ľ .
Už vážně nevím co s tím, prosím poraďte jak se toho zbavit :o/
Díkys moc :-)
//www.truhla-student.wz.cz//
Pokud shlídnete web, co vy na to?
Diakritika: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?19
Ve FF se mi index nenačte, protože máš v cestě zpětný lomítko: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?50 (v IE jediný text co je na indexu vidím ok)
jasně, díkys.
Já to mám definovaný jen pro IE, FF ani Operu nemám, takže vůbec netuším, jak se to zobrazuje. Ale v budoucnu možná, s nějakou spoluprácí, sand :-)
No a teď jsem na to koukala a já to normálně v indexu měla a stejně mi to nešlo, tak jsem to vymazala a znovu zkopírovala zpátky a stejně nic, ž a š mi funguje, ale místo velkého š-->Š se mi zobrazuje copyright :-//
Ať koukám jak koukám, nikde velké š (tedy Š) nevidím ;-). Jinak vidím opravdu vše ok. Sprav kdyžtak to lomítko u všech odkazů na té úvodní stránce, ať pořád nemusím pouštět do IE ;-)
Needitovala jsi to i ve zdejším správci souborů? Ten používá jiné kódování než ty a pokud bys ho použila k editace, tak by se ti obě kódování pomíchala a tím pádem by se objevily problémy se zobrazováním diakritiky.
no v modré verzi (která je jako jediná "hotová") je podsložka Škola a je tam malé š, mno a já ybch potřebovala velké takže tak, nějak to zařídím :-)
U všech odkazů? Noo, ok, někdy si k tomu sednu :-)
No jenom¨ málo jsem to editovala tady, spíš to mám ručně z pb. Ale šahala jsem do toho i v adminu. Grr, jestli to je ten problém tak se kuchnu, to tam radši nechám malé š :-)
Já myslela opravit jen ty odkazy na tom úvodním barevným rozcestníku, kde si člověk volí barevnou verzi. To je hned hotový. Já když chci do modré, tak musím pustit IE.
Zkus si ten soubor, kde je napsaný to Škola otevřít třeba v Pozn. bloku a přepiš to Š, i kdybys tam to Š viděla správně a ulož to a nahraj znova. A každopádně - pokud chceš používat kódování windows-1250, tak needituj zde ve správci.