Nedaří se dokončit ftp upload

Ahoj lidi, prosím o radu/pomoc. Vytvořím z fotek HTML galerii (v ZonerPhotoStudio7), a při uploadu dojde po 40 až 100 fotkách k přerušení s chybovou hláškou. Při pokusu přistoupit na stránku bylo pak hlášeno:
Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html,
index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není
totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Po otevření stránky jako admin jsem tam jednotl. snímky našel, a mohl je
otevřít, což je pro návštěvníky o ničem.
Protože první upload byl přímo do rodičovského adresáře, musel jsem jednotl. soubory smazat kus po kuse :-(. Teď jsem si udělal podadresář v naději, že když do opět nevyjde smažu je dvěma kliknutím myší - nejde to. Na jiné servery to jde naprosto totéž vždy bez problémů.
Prostě nevím jak dál. Možná je webzdarma pro lidi, kt. umí vytvářet web, a poradí si. Já jsem naprosto mimo. Za případnou pomoc děkuji!
jarda (ipscaj.czechian.cz)
Odpověď je přímo v té hlášce - prostě nemáš hlavní soubor označený jako INDEX.HTML - INDEX.HTM (malými písmenky samozřejmě). Když někdo zadá adresu http://tvoje.wz.cz/ - tak to prostě hledá ten index.html a když tam není nebo má jiné jméno - tak to hodí uvedenou hlášku.

Doporučuji prolézt tyhle stránky s diskusemi, nápovědou a www.jakpsatweb.cz.
Josefe, děkuji moc za snahu, je to asi k zoufání, když někdo kdo "tomu" rozumí stále naráží na takové jako jsem já. Nejsem tak úplně nejmladší, a do webu dělat nikdy nebudu. Potřebuji jen někde vystavit fotky, bez toho, abych musel jakkoliv znát jak psát web ap. Zdá se, že se mi podařilo fotky na web dnes dát, ale jen jako takové, ale ne jako html galerii, což by byl pro návštěvníka nesrovnatelný komfort. Mně právě zaráží, že na dalších 5ti serverech, lhostejno, zda českých, německých, či amerických "to" funguje tak, že to tam ze Zonera uploadnu a hotovo. Netuším, proč zrovna tady to nejde, ty druhé nechtějí, nepotřebují ty jmenované index-soubory? Je webzdarma "psán" nějak jinak (a lépe?). Já nevím, a sám nic jiného udělat nemohu a ani nechci. Myslel jsem, že je chyba na straně webzdarma, a nebo možná v Zoneru, že by se "tam" "něco" upravilo a šlo by to "samo" jako všude jinde a jindy. Bude to zřejmě o kompatibilitě.
Moc se omlouvám, a ještě jednou děkuji.
Jestliže je to html album, pak tam budeš mít jistě i nějaké html soubory. Stačí, když ten, co se má zobrazit jako první, pojmenuješ index.html (stačí přejmenovat ten stávající název). Asi bude nejlepší ho tak pojmenovat už při tvorbě alba, pokud tam někde vedou odkazy zpět na tu hlavní stránku, tak aby znaly ten název index.html.