problémy s uvodní stránkou

Uploadoval jsem celé stránky krom galerií a všechno běželo v pohodě. Pak jsem začal uploadovat galerie a najednou se jako uvodní stránka začala objevovat stránka galerie. Co s tím a kde je chyba?Dík
Pokud se jedná o enthor.wz.cz, tak já vidím úvodní stránku normálně a galerie mám v sekci galerie ;-) (akorát nefunguje odkaz Enthor a jeho spolužáci). Zkus http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2.
Jj díky...na chybku už jsem přišel. Bylo to v tom, že jsem omylem načetl do rootu další soubor "index". Dík a snad se mi podaří tohle téma nějak smazat;)
No ono to ani v ničem jiným nemohlo být imho :-).
ted mám jinačí problém...ve Firefoxu se všechno zobrazuje normálně ale když si to chce prohlídnou někdo jinej v IE, tak se nezobrazuje vrchní a levý rám a háže to 404 chybu. Stránky jsem dělal ve Front Page
Uvod%20text.htm ani boční%20index.htm ani boční%20index.htm nejsou správné názvy stránek. Nepoužívej mezery a diakritiku, pokud možno taky ne velká písmena (to není nutné, ale se všemi malými to budeš mít jednodušší). Podívej se na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16, nenech se zmást že se tam píše o obrázcích, protože to samé platí i pro html soubory.
;-) sorry nějak mi to ujelo a na začátku to je dvakrát, ale snad je to pochopitelé
jj taky mi to přišlo na myšlenku. vynechám v názvech diakritiku a tím by se to mělo snad zpravit
btw. bude stačit čistě přejmenovat soubory?
a mezery taky vynech. Použij podtržítko nebo raději pomlčku, ta je tuším lepší pro vyhledávače (teď doufám že se nepletu a někdo mě tady nesjede ;-) )
ne tak úplně - musíš taky přepsat odkazy... když se podíváš na kód stránky Uvod.htm, tak tam uvidíš názvy stránek, které se mají natahovat do jednotlivých rámců. Tam je musíš upravit tak, aby odpovídaly skutečným (novým) názvům.
Stejně tak všechny odkazy musí vést na správné názvy souborů.
takže přejmenovat a znovu nahrát
hezky se střídáme ;-)
přejmenovat, upravit ve všech stránkách, kde by mohly být staré názvy, a pak znovu nahrát.
jj to bude chvilička...jenom mě tak napadá, že IE je pěkný šunt...opera i firefox to zobrazuje bezchybně
no to sice je, ale tohle není ten správný důkaz :D jen si prostě neporadí s nestandardními znaky ve jménech souborů, což ale imho není zrovna známka toho, že je to šunt ;-)
hehehe
ještě jeden problém...když jsem dělal ty stránky ve Front Page, tak mi to diakritiku v normálním textu bralo, ale když to přepíšu v kodu taky díky editu, tak mi to diakritiku nezobrazuje...
Jestli myslíš Edit zde ve správci, tak ten používá jiný kódování než ty a tím pádem tak máš v tom zeditovaném souboru obě kódování pomíchaná a zobrazuje se správně vždy jen jedno podle nastavení. Holt musíš editovat jinde, nebo přejít na stejný kódování, jaký se používá zde.
díkes