Port 353?

Zdravím, již nějakou dobu podle návodu zkouším navázat spojení podle návodu z podpory, prostřednictvím safeFtp. Server má být na portu 353. Nejsem v této oblasti příliš zkušený a používám totalCmd 6.51.
Když se zkusím podle návodu připojit pomocí příkazového řádku, připojím se bez problémů, ale totalcmd se mi pořád nedaří nastavit. Nevíte někdo, jak ho donutit, aby používal tento port?

teď mi to hlásí 959 Dropdown attack, please contact system admin ....

nevíte někdo co s tím?

Děkuji.

Ba.
no dotazu až tak úplně nerozumím, ale správné nastaven TC najdeš tady:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Relace, hostitel a jméno jsou v podstatě (pro wz.cz) stejné údaje - můžeš je opsat. Heslo si snad pamatuješ, zadáváš akorát cestu k souborům na tvém disku. Přes který port to jde mě v podstatě nikdy nezajímalo, ale pro ftp je myslím port 21 defaultní. Proč používat příkazový řádek, když je to takhle jednoduché?
on ale nechce vedet nastaveni ftp. mu nejde safeftp. to na faq popsany neni vubec. Josef je taky trochu jinde...
no ja nevim, nikdy jsem to nepouzival. zkusil bych si vyhledat nekde na netu tu chybovou hlasku i s tim kodem, treba se neco dozvis.
kdyz se ted divam na nastaveni ftp v tc, tak tam port nikde neni. mozna by slo zadat hostitele s portem: adresa.wz.cz:353. ale nevim...
safeftp wz nepodporuje, imho.
mas pravdu, je to safetp http://www.webzdarma.cz/pp.html?3#3
njn, člověk se pořád učí ;-)
Ano, již jsem několikrát studoval faq i podporu a narazil jsem právě na ten výše zmíněný odkaz , kde safeftp přímo doporučují a dle nich je na 353 připraven server.

BTW:Zjištění hesla hackery touto cestou přes FTP je zřejmě možné, protože již mne nějaký pátek leze nějaký expert do účtu a snaží se a snaží... Začíná mě to unavovat, tak se snažím zavést alespoň něco takového, třeba ho to odradí, když už si na mě takhle potrpí ...

Díky za odpovědi. Jak nastavit FTP na běžný provoz vím, dokonce mi funguje ...;)
Pokud zkusím zadat "adresa.wz.cz:353" tak se sice připojím a safeftp nemá ani řeči, ale zřejmě se nepřipojím tam, kam by to chtělo, protože se objeví jen prázdné okno, sice se to tváří, že je vše připojeno, ale při pokusu nahrát nějaký soubor to píše odpojeno ....