Zdárek lidi,
můžete mi prosím někdo poradit jak půjdou aktualizovat mnou vytvořené stránky? Chtěl bych totiž dělat stránky našemu fotbalovýmu týmu a nevim jak tam pak budu moc přidávat výsledky, fotky ze zápasů apod. Poraďte mi s tim prosím, dík!
Stránky zaktualizuješ tím, že je přepíšeš novými - tebou napsanými :-))
A zůstane ta jejich adresa? Jak to mam pak registrovat nebo já nevim... Až napíšu stránku, tak si jí nějak zaregistruju na webu zdarma, stránka třeba i bude fungovat, ale až budou potřebovat pozměnit tak jak to mam províst pak? Co mam dělat potom?
normalne se prihlas na www.webzdarma.cz :-) a pak se zaloguj, vlez na spravce programu a tam si to muzes rovnou upravit.... ale muzes ta,m pridat jenom do dvou mega, jinak musis pres ftp
Pak uděláš, co jsem psal výše. Registruješ se jenom JEDNOU - pro jedny stránky, obsah si můžeš změnit podle libosti (skoro) a schopností.
Tak dík chlapi. Já to zkusim a ještě co to je ftp?A do dvou mega při každý aktualizaci nebo jen jednou do dvou mega a pak už přes to ftp?
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
kdyz to tak posloucham, asi by to chtelo kurz pro uplne, ale uplne zacatecniky...koukni na jakpsatweb a pak se ptej dal