jak zjistím, kolik mám ještě volného místa na wz.cz?

viz téma
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?9
jsem za velmi restriktivním firewallem na ministerstvu spravedlnosti a normálně nemůžu stahovat přez FTP. Nevíte jestli se toto taky vztahuje na upload?
tak jsem postupoval dle návodu a na FTP se nedostanu...je ještě nějaká jinačí cesta jak zjistit kolik prostoru mi ještě zbývá?
Afaik ne, viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=24297&t=24297.
Ale já např. mám na disku vždycky přesnou kopii, takže mi to stačí zjistit na disku ;-) Ale jinej způsob než z logu ftp nevím.
Nechápu, co má ministerstvo spravedlnosti proti FTP. Prober to s jejich IT. (nebo ET?)
2Nípal: ano ano, promluvit s ajtý. Ale nejsou jediní, kdo má něco proti FTP. My tu máme ftp taky zakázaný, ale na požádání mi ho správce povolil ;-)
Thalia:No ja sedím na soudě pro Prahu 4 a kontakt na toho ýtýho tam:))Zkoušeli to naši IT ale stejně nic nepovolí. Jinak taky mám kopii stránek na kompu a právě že mi to hlásí 41 MB a to je docela kousek od limitu wz.cz. Trošku blbíčko, když je tu mám si tejden a ještě nejsou hotový. Zjistil jsem, že na www.profitux.cz dávají 200MB freehostig, nebo za 50kč/měsíc neomezeně
www.profitux.cz -> zajímavý, o tom jsem ještě nevěděl.
no, vypadá to hezky, ta padesátikorunová varianta vypadá přijatelně. Neplacená bude mít háček:
"ProFiTux.cz si vyhrazuje právo na zrušení neplacených služeb bez udání důvodu a na změnu podmínek a rozsahu poskytovaných služeb v průběhu jejich provozu. "

I přes to, 50Kč/měsíc je hodně dobrá cena...
jj 50/měsíc mě nezabije a prostoru bude hafo
Tak na wz.cz vám kalím jdu na ProFiTux
Zjistit velikost nevím, ale pokud nejde ftp, lze použít třeba www.webftp.at
Není s tím moc pohodlná práce, ale lepší než po jednom souboru z admin rozhraní.