Smazáno?

Je možné, že mi někdo smazal obsah stránek na servru? Pracoval jsem na stránkách ( http://klub-vm.wz.cz/ ) a najednou mi tam zbyl jen index a jeden adresář :-(( Nejsem si vědom, že bych to jakkoliv smazal já. Prováděl jsem jen mazání tabulek přes phpMyAdmin (ty které jsem nemazal, mi tam zbyly, ale soubory se smazaly - je nějaká souvislost?). Je možné vysledovat co se stalo?

Děkuji za odpověď
To asi pěkně nasere, co?
Třeba ti to Mira vytáhne ze zálohy... jinak je dobré si zálohy dělat pravidelně sám a nespoléhat na hosting.
Tak samozrejmě, že to mám u sebe v počítači, ale mám pomalý připojení a při FTP přenosu se mi to cca po 90 souborech kousne. Je trochu problematický i jen to dostat na sevr :-))
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=15128&t=15055
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=16182&t=15807
Tam bude nějakej jinej problém. Adresář kterej mi tam zbyl ani nejde přes FTP smazat. Když tam vlezu přes správce souborů, tak mi to vněm ukazuje ještě pár souborů, které ale mají velikost 0 kB a taky nejdou smazat. A teď už se nemůžu ani přes FTP přihlásit. :-((( Jo a ten index už tam taky neni.
S tím adresářem "www" co mi tam zbyl nejde nijak pracovat (mazat, přejmenovat, vložit do něj soubor nebo smazat v něm soubor, atd..)

?
obrať se na miru nebo richarda.
Psal jsem už včera na podpora@webzdarma.cz, ale nikdo se mi neozval. Mira a Richard jsou z podpory? Je na ně nějaké spojení?
Tento mail co píšeš, ale může to někdy trvat trochu déle, než se ozvou.