Reklama-velká záhada

Svou adresu sem raději udávat nebudu, je to jen studentský pokus. Náš pan profesor nás sice úúúúžasně naučil jak dělat rámy, ale zapomněl dodat, že se nám nezobrazí reklama. Nastavuji ji podle návodu, ale buď nastavení reklamy nefunguje, což je velmi nepravděpodobně a nebo je to prostě psáno jazykem, který neovládám, což je pravděpodobnější. Je někdo schopen mi pomoci?
Děkuju
H.
>> Svou adresu sem raději udávat nebudu,

Bohužel, neměl si se přihlašovat, stalo se ...

Jinak ke tvému probllému cituji z http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html:

Trochu složitější situace nastává v případě, když úvodní stránka obsahuje definici rámců. Je nutné v administraci zadat vkládání "nahoře" a pak správně vyplnit položku "Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru:".

např. Máte soubor index.htm který obsahuje definici dvou rámečků. V levém rámečku (třeba menu.htm) kde je uložena nabídka a v pravém (třeba main.htm) je uložena stránka, která se zobrazí jako první. A to je to správné místo pro vkládání reklamního banneru. Podle našich podmínek musí být umístěn nahoře - ve viditelné oblasti hned po načtení. Nastavíte tedy položku "Jmého hlavního rámce" na main.htm. Banner se pak bude standardně vkládat ihned za <BODY ...>. I v tomto případě můžete nastavit přesné umístění vložením tohoto kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.
Jo, tak to provní mi tak trochu nedošlo, jasně, jinak dík za snahu, tohle všechno dělám a ve zdrojovym kódu sice tu reklamu mám, ale když příjde na přihlášení, neni tam. Tak sbohem stránku, budu trpně čekat až mi tě vymažou...
polopate: prihlas se do administrace na wz a proklikej se az na nastaveni vkladani reklamy. tam klikni na "nahore" a do toho policka napis "hanik.htm" (bez tech uvozovek). pak znovu nahrej index.html a hanik.html na server
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14
No tak to jsem sice všechno udělala, ale reklama je stále jen ve zdrojovym kódě a nikde jinde. Přesto dík.
Ten zdrojový kód nesmí být v souboru index. Musí být v souboru hanik.html, protože ten se zobrazuje jako první. Jestli jsi nastavení správně změnila, tak odmaž ten reklamní kód ze souboru index a nahrej ho znovu spolu s hanik.html, jak ti už psal Tonik.