1 reklama, ne 1000000 reklam

Reklama se mi zobrazuje na všechny stránky a ne jen na index.html a já jí tam nechci. Nikde jsem ovšem nenašla v nastavení reklamy vkládání jen na jednu stranu. Když kod reklamy vymažu ze stranky, stejně se mi tam rekl zas objeví.
Hodila by se adresa stránek. V Nastavení reklamy lze jinak zvolit zobrazení Na úvodní straně nahoře.
Jj, nastavení nahoře mám na index.html, ale mě jde o to, aby se reklama na mých stránkách obrazovala JEN na index.html a ne na všech stránkách.
Neměla jsi náhodou předtím nastaveno Dole? Z ostatních souborů odmaž kód reklamy a nahrej je znova. Prostě ten kód sám nezmizí, musíš tam nahrát ty soubory znovu bez vloženého kódu.

A na úvodní straně, jak je Enter the site, tak ten odkaz mi nefunguje, navíc vede jinam než odkaz na obrázku. To je schválně?
To jsem se bála, že mi řekneš, že všechno musim nahrát znovu, ono je toho celkem dost. A určitě se mi tam ta reklama znova nenahraje? Někde jsem tu četla o nastavení reklamy jen na index.html, ale nikde tu to nastavení nemůžu najít. Ten odkaz na hlavní straně jsem upravila, nějak jsem zapomněla dodat tam cestu. teď by měl na stránku vést obrázek i Enter.
Pokud máš nastaveno Na úvodní straně nahoře, tak se to vloží do index.html (pokud není v Relativní cestě nastaveno jinak, což ty ale nepotřebuješ). Mně to tak normálně funguje.
Když měníš nastavení z Dole na Nahoře, tak je potřeba nahrát všechno znovu, ta reklama se sama neodmaže. Ale každopádně se už pak znova nevloží.
Děkuju moc, tak já jsu mazat a nahrávat=)