<b>Výpadek serveru loki (domeny mimo wz.cz)</b>

2 Dan F.> mě to taky sere, ale nic s tim nezmůžem, tak neobtěžujte Adminy panikou, zbytečně je brzdíte v odstraňování problému...
To je zase strachu, když nejde tři hodiny web. Nechápu proč tu píšete, že zrovna váš web nejde, když nejde žádná doméno, kromě wz.cz :-/
Co to sleduju, tak na comp jsem šel kolem desátý a tyhle domény nešly... lidi, neřešte to, fakt to nemá smysl, nechte adminy pracovat...
...a čo za problém spôsobil že nejdú všetky domény okrem wz.cz ?
Fungujú len hlavné domény WZ...
:'( chjo mam na stranka guest book co mi bezi na domene kde nemam mysql :(
Nefňukeje! Admini to snad do konce výkendu vyřeší, a jestli ne, tak přejdu na konkurenci...
jake konkurenci?
UŽ JE TO SPRAVENÉ....
už to valí...juchu
mě to teda ještě nejde.
Mira >> na kolko odhadujes restart a nasledne spustenie Loki servra? Thx
Už zase ne
Už to jede! Pripadne vypadky odhadujem na dodatocne nastavovanie... Takze strpenie! Have a nice ............ surf ;)
už mi to jde.
dyť to jede, tak jak zase ne?!
>a čo za problém spôsobil že nejdú všetky domény okrem wz.cz?

Protože doména wz.cz běží na samostatném serveru, ostatní na jednom, AFAIK.
už to jede
Webzdarma konkurenci nemáááá!
Má, a nechci jim odrazovat zákazníky, ale když na tom trváš, tak se mrkni třeba na www.ic.cz (Sorry, on to chtěl vědět)
no to je pekne ze uz to jede, ale mne stale pise ze: Spojeni se serverem nelze vytvorit! na www.fotoinfo.wz.cz . Nie som v SQL prebornik ale robil som vsetko podla navodu > v config.php > dbserver="http://mysql.webzdarma.cz/", dbuser="fotoinfo", dbname="fotoinfo" , databaza je uz nahrana ale stale nic a nic. mal by sa tam objavit phpRs webik. vie mi niekto poradit kde je chyba?
LION: Nemá: http://mereni.kyblsoft.cz/
wz.cz je prostě nejchytřejší koncovka.. ;-)
Je zajimave ze potom co jsem si stezoval ma podpora@webzdarma.cz ze my byly kompletne zruseny vsecky ucty a weby na WZ. Je to poruseni podminek na WZ.
Z toho vyplyva ze pokud chtete zustat u WZ, tak si v zadnem pripade nestezujte.

A timto jsem timto s WZ skoncil.

Jak sem se ted dival, tak podminky u konkurence jsou mnohem vyhodnejsi.
Pro Admin

Budete vytvářet i jinou koncovku než, co jsou nabíteny (wz,webzdarma,borec a další)?

dík