zobrazení reklamy

Mám problém, že se mi na stránkách nezobrazuje reklama. Mám ji nastavenou aby se zobrazovala nahoře, stránky návštěvnost mají, ale kvůli té reklamě co se nezobrazuje mě chtějí zrušit. Nevíte co s tím?
Na stránkách http://penizezaemial.webzdarma.cz/ vidím (v Mozille) reklamu normálně nahoře.
Musim říct, že jsem totalni novaček a neumim s web strankami moc pracovat, s umistenim fotek mi pomahal kolega.
ale mam podobny problem s reklamou.mam ji nastavenou na zobrazovani na kazde strance. navstevnost asi moc neni, ale kdyz na stranky sama ze sveho pocitace najedu, tak na
www.kodivylet.wz.cz - neukazuje se mi reklama a taky mi to chteji zrusit:(

prohlizim v Mozille
2Daniela: Hm ta reklama vůbec není vložená v kódu. Zkus na stránku (třeba na tu úvodní) vložit značku pro vložení reklamy <!--WZ-REKLAMA-1.0-->, jestli to náhodou nepomůže.
mam podobny problem z reklamou
ked som robil stranku iba cez html jazyk tak ju zobrazovalo tak ako malo
ale teraz som stranku urobil nanovo v dreamweary a tam tu reklamu nechce hore zobrazit
a skusil som uz do kodu vlozit aj <!--WZ-REKLAMA-1.0-->
hajkli[www.klan-libria.wz.cz]: reklama je na prvni strance nahore
Mam nastaveno vkladat "Nahore - na jedne strance", ale nekolik dni se reklama vice nezobrazuje.

posledni zobrazeni banneru 2005-08-02 09:07:51

Do "kodu" jsem nikdy nic nevkladal. Jednak nejsem koder a jedna se jen o malinkou galerii. Navic vic nez rok to fungovalo a ted nevim co s tim.
2hajkli[www.klan-libria.wz.cz]: jj reklama tam je, nahoře. Jinak ta značka <!--WZ-REKLAMA-1.0--> se nevkládá do head, ale někam do body. Pokud ji chceš mít nahoře, tak hned za tag <body>, kterej tam ty máš mimochodem dvakrát.

2radfoj: hm kód reklamy tam vůbec není. Zkus tu značku vložit hned za <body> a nahrej stránku znova, nejlíp přes ftp, co to udělá.
Tak jsem se to pokusil tam vlozil a stale nic. (index.html jsem tam zkopiroval pres sveho ftp klienta)
Já tam tu značku ale nikde nevidím.
<body>
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
<h1>radfoj@radfoj</h1><p>
<i>Počet obrázků</i>: 19<br/>
<i>Vytvořeno dne</i>: ne 31. července 2005</p>
<hr/>

Nebo to mam vlozit jinde? Nebo vlozit neco jineho?
Ne takhle je to ok. Ale já když si dám zobrazit kód tvé stránky, tak vidím jen
<body>
<h1>radfoj@radfoj</h1><p>
<i>Počet obrázků</i>: 19<br/>
<i>Vytvořeno dne</i>: ne 31. července 2005</p>
Reloudnul jste? Jsem presvedcen, ze to tam musite videt. Otevrel jsem svou stranku ve 4 prohlizecich a ve vsech je to stejne.
Ups moje chyba ;-) opravdu to tam je, ale kód reklamy se nevložil. Ještě je tu možnost z některé stránky zkopírovat celý kód reklamy a vložit ho za značku.
...či místo značky.
A jen taková maličkost, já jsem TA Thalia ;-)
Teď jsem tu pasáž k reklamě trošku rozšířil a opravdu naskočila. Děkuji za pomoc.

Ale stále nevím, zda se něco změnilo nebo jsem udělal nějakou chybu - předtim stačilo udělat galerii, zkopírovat to na ftp a reklama naskočila sama. Teď pokud reklamu do kódu sám nevložím, prostě se nezobrazí.

Omlouvám se za to, že mne vůbec nenapadlo, že můžete být žena.
Správně by se reklama měla vložit sama při uploadu souboru. Je možný, že to zrovna nějak blbne a že se to časem zase spraví do normálu. Jinak se tomu musí pomoct takhle ručně. Hlavně že to jde aspoň nějak ;-), i když je to pravda pracnější.

Nj :-)
Tak jsem zase o něco chytřejší :-). Náhodou není to zas tak složité. Otevřu si Krusadera, F4 nad index.html mi ho otevře, provedu změny, uložím a v prohlížeči se to hnedka projeví.

Ten první pokus vedl k nevalidní stránce, tak jsem si dovolil použít Vašich pár řádku a teď už je to OK. Tak jsem si přidal ještě pár ikonek.

Děkuji ještě jednou, že jste mi věnovala tolik času a pomohla to vyřešit. :-)
Není zač :-)

Prvně použitý kód byl nevalidní proto, že byl původně vložen buď normálně nebo značkou <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Takový kód je totiž nevalidní při použití strict doctype. Já mám ale na svých stránkách vložený strict banner - vložený pomocí <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> - a proto byl ten druhý pokus již validní. Viz http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
Vím, že to asi nebude přímo k tomuto tématu, ale nevím kam jinam bych to měl dát.
Jde mi o to, že když jsme dal levý a pravý sloupec pomocí <div>, tak mi rekla poskočila do prostředka, a následně jsme ji upravil také pomocí <div>, je to proti předpisům, něco jsme kdysi četl o zacházení s reklamou, ale nemohu to tady nejít.
>> nevím kam jinam bych to měl dát.
nahoře je odkaz "Nové téma" ;-)

Jinak imho můžeš s reklamou zacházet jak chceš, pokud výsledek bude takový, jaký požadují podmínky WZ - reklama na první straně nahoře nebo na všech dole.