Nechodí téměř nic

Ahoj, zřejmě je nějaký závažný problém s hostingem, nechodí FTP upload/download a ani HTTP download souborů větších jak 1 Mb. Soubory se nestačí stáhnout nebo nahrát, vždy se spojení přeruší, u FTP to hlásí SPOJENÍ PŘERUŠENO. Malé soubory se přenesou v pořádku, problém s limitem množství dat to rozhodně neni. Stahování mého softu je totálně paralizováno nemluvě o tom, že nemohu uploadovat novou verzi. Bude se tím někdo zabývat?
Občas se stane, že je přetíženej FTP server. Chvíli bych počkal a celou akci opakoval.
Tak to už zkouším několik hodin. Není to ale jen problém FTP, nechodí ani dobře HTTP. Několik lidí si stěžovalo že nelze downloadovat soubor ze stránek a je to pravda, opravdu to vůbec nejde s vyjímkou malých souborů. Jako by server prováděl selektivní přidělování rychlosti stahování podle velikosti souborů.
tak tak - je to už dlouho nefunguje to tu - uvažuji o přesunu stránek pokud nedojde ke zlepšení
už druhy den se mi nedaři aktualizace stránky poslední dobou to blblo a ted se to posralo uplne skoušel sem přez ruzne programi až sem si rozdrbal celou stránku ted jsem si všiml že to není jen muj problém mazát soubory jde nahrávat né jestli nekdo výte jak na to prosim pište pavol.pucko@volny.cz ICQ 263-924-748 STRÁNKY ZŽ PROVOZUJI DLOUHO A TENTO PROBLÉM JE NEPŘIJEMNY . www.puckospeedway.wz.cz
Ani mne nejde FTP, HTTP je pomale skusal som to o 12:00, teraz od 19:00 a nic
Palo, můžeš nějak rozumě vysvětlit, proč tím svým dotazem spamuješ všechny thready?
Zajímalo by mne, zda vůbec toto fórum sleduje některý admin a zda nějak reaguje na zde nahlášené závady v provozu. Nechci zbytečně prudit, protože si velice dobře uvědomuji, že využívám neplacené služby, nic méně i webhosting který je zdarma je celkem k ničemu pokud nefunguje. Stále není možné stahovat větší soubory přes HTTP, stahování se přeruší po několika desítkách vteřin. Mě celkem nevadí se přestěhovat na placenou doménu. Pro anglickou verzi stránek mám doménu druhého řádu za směšných 600 Kč na rok. Jediné co mě štve, že na přesun stránek teď nemá čas a náladu a proto bych celkem uvítal pohodlnější variantu a sice kdyby někdo z Webzdarama závadu odstranil. Chtěl bych alespoň vědět zda se tím někdo odpovědný zabývá nebo zda se mám tedy pustit do přesunu stránek na svou placenou doménu. Nechť mi prosím nějaký admin odpoví třeba i na mail, děkuji.
Martin
MPSoftware@seznam.cz
No jo kdyz nemas cas, tak sis mel od zacatku zaplatit placenej hostink, vsechno neco stoji (i to zdarma - nervy :-)))
Ale pravda je, ze to FTP stale stale pada a pada, nutno to sem nacpat tak na 30x pak se to treba povede :-)

Jestli neni nekde spatnej timeout nebo tak neco?
ze začatku sem nepochopil sistem techto přispěvku omlouvam se na toto forum sem vlezl až když sem se to snažil 2 den odstránit a hledal chybu sory