Vlozenie reklamy

Chcem sa spytat ze ako si mozem vlozit reklamu wz na stranku?pls...diik...
viz podpora a faq.webzdarma.cz
Take mam problemy s vlozenim reklamy. Hlavni stranku (index.htm) mam rozdelenou do tri ramcu, tak jsem si podle navodu v podpore zvolila, ze chci reklamu nahore na jedne strance, zadala jsem k ni relativni cestu a kdyz jsem se na stranku podivala, reklamni banner tam vubec nebyl. Vlozila jsem tam ted tu vec (kod nebo jak bych to nazvala), ktera urcuje, kde presne se reklama zobrazi, ale misto aby se tak stalo, objevily se mi misto obsahu stranky jen nejake silene jakoby cinske znaky. Nepomohlo uz ani kdyz jsem tu vec odeditovala a cely soubor jsem musela znovu uploadovat. Ovsem reklama na moji strance furt neni. Co delam spatne?
2Anna: jen pro jistotu (a info) - co přesně máš napsáno v té relativní cestě?
homepage.htm zkousela jsem i /homepage.htm kdyz to mam ulozeno primo v rodicovskem adresari, ale ani jedno nefunguje.
Je to spatne?
Ne-e, homepage.htm je správně. Zkus do toho souboru ještě vložit značku <!--WZ-REKLAMA-1.0--> hned pod <BODY bgcolor="#CCCCCC"> a nahrej ho znovu přes ftp pokud možno.
Zkusila jsem to nahrat znova i s tim <!--WZ-REKLAMA-1.0-->, ale nereaguje to. Nahrala jsem to normalne pres webove rozhrani, protoze pres ftp jsem to nikdy nedelala a nejspis na to nemam ani software. Proste jsem co se stranek tyka jen zacatecnik a amater, ale stejne nechapu, proc se ta blba reklama nezobrazuje :(
No dneska jsem si vsiml, ze se nezobrazuje reklama ani me.
index.html, umisteni nahore v jedne strance a upravene tagem WZ-REKLAMA-1.0. Nic. Asi se to upravuje, jdu hledat dal.
OK značku tam vidím, ale kód reklamy se nevložil. Chtělo by to zkusit nahrát přes to ftp. Obecně se zdá, že reklama se při uploadu přes ftp vkládá ihned, proto jsem radila ftp. Webový rozhraní je tu docela nespolehlivý.

Na ftp ti stačí jestli máš TotalCommander (či WindowsCommander) - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34 (popř. je tam i odkaz na stažení).

No a pokud se ti nechce do ftp - bylo by to ale lepší, usnadní ti to práci s nahráváním souborů i do budoucna - nebo pokud by i ftp selhalo, tak je tu poslední možnost vložit přímo odněkud zkopírovaný kód reklamy.
Bingo! Soubory jsem vzdy nahraval pres ftp. Casto me to odpojuje, proste to zlobi. Nenapadlo me, ze lze soubory nahrat i pres webove rozhrani :) ale pokus byl uspesny, reklama naskoci. :)
Předělávala jsem stránky a jaksi mi vypadla reklama....můžete mi prosím někdo přesně říct, co tam mám zpátky vrátit? Diky
Dneska se něco děje. Taky jsem předělal index.htm a taky naskočil bez reklamy. Že by WZ upouštělo od reklamy? Nevadí mi to, ale nerad bych, aby mi to po měsíci smazali.
Ahoj.
Zkus nahrát soubor přes webové rozhraní.
poté ho edituj v HTML na wz.cz a před </BODY>
na konci stránky napiš tohle:: <BR><BR></p>
viz.<BR><BR></p></BODY>
a dej uložit.
Za krátko by měla reklama wz naskočit sama.
S pozdravem Honza.
Jsem dneska předělával index, zezačátku tam reklama byla, a po aktualizaci tam prostě zmizela..., zkoušel jsem i ten tag <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ale nic, je mi to vcelku jedno jaestli tam reklamní banner mám nebo ne, ale nechci, aby mi to nějaká lama kvůli tomu máznula, díky (ani nevim za co)
Ahoj
2Honza: není třeba dělat takové machinace, aby reklama naskočila. Stačí značka nebo celý kód.

2All: a co tak napsat adresy, kde to nefunguje. Takhle se na to nemůže nikdo podívat, natožpak aby na to případně mrkli i admini...
Asi 10x jsem index nahrával znovu, přes rozhraní i přes ftp, reklama tam pořád není.
Hm člověk by si při pohledu na témata až skoro myslel, že wz má nějaký potíže...
2mp: přes ftp mi to vždy fungovalo :-/. Zkus ještě za <body> vložit značku pro reklamu a jako poslední možnost odněkud zkopíruj kód reklamy a vlož přímo ten -> tahle možnost co vím zatím vždycky pomohla.
Ta značka tam vždy byla, smazal jsem ji před chvílí, jestli to nepomůže.
Nepomohlo.
Že já blbec jsem nahrával svůj index z PC a needitoval ten původní. Přes PSPad to jde. Někde budu muset najít ten kód a dát ho tam sám. Ale štve mě, že za tohle mažou stránky a přitom chyba je zjevně u nich.
Kdyby automaticky nic nevkládali a jako podmínku si dali že si to tam každý musí vložit sám, bylo by to lepší.
Kód reklamy si zkopíruj třeba z nějaké jiné stránky.
Mno já osobně jsem zatím s reklamou žádné problémy neměla. No možná to bude i tím, že soubor s reklamou většinou includuju - jak se mi jednou reklama do includovaného souboru vložila, tak tam je pořád.
Změnil jsem umístění reklamy (nechal jsem ho tam, co bylo, ale potvrdil jsem formulář), nahrál znovu index.htm a reklama tam už je.
Ale něco bylo špatně.