Co je s timeoutem na FTP!?

Vzdycky mi timeout vyprsel tak za 5 minut, ted nestacim ani oznacit potrebny soubory a uz me to odpoji! Me to uz stve, dneska jsem se prihlasil nejmin 100x, nez jsem parkrat zaktualizoval web (pracuju s PHP a casto testuju primo na webu).

už druhy den se mi nedaři aktualizace stránky poslední dobou to blblo a ted se to posralo uplne skoušel sem přez ruzne programi až sem si rozdrbal celou stránku ted jsem si všiml že to není jen muj problém mazát soubory jde nahrávat né jestli nekdo výte jak na to prosim pište pavol.pucko@volny.cz ICQ 263-924-748 STRÁNKY ZŽ PROVOZUJI DLOUHO A TENTO PROBLÉM JE NEPŘIJEMNY . www.puckospeedway.wz.cz
Ale o tom ja nemluvim, mne vsechno jde, akorat se to hodne brzo (za cca minutu) odpoji a ja se musim reconnectovat znova...
Mám stejnej problém jako gallileo a to už od včerejška... Odpojuje to strašlivě brzo a dost to leze na nervy.
docela me to stve... sem se patlala par hodin s fotogalerii a ted ji nemuzu upnout ... nojo co by clovek asi chtel zadarmo! To je asi nas boj, protoze odpoved tu neni nikde zadna!
joo to sem i tak párkrát stalo .. než sem zjistil že mam zrušenej účet
Jo, předevčírem jsem taky posílal na web, cca 200 souborů v adresářích (fotky), rychlost uploadu dost velká (cca 150) soubory malé, a padalo mi to za plné rychlosti. Blbý je, že napůl přenesená fotka už je na webu, jen s blbou velikostí, takže když nechci znova všechno, musím zjistit, která to byla a tu nahrát znovu.
Kdysi jsem takto uploadoval přes modem, trvalo to snad hodinu, ale nespadlo to ani jednou.
Možná něco jiného než WindowCommander - ale jinde a jindy s ním problémy nemám.
ano ten timeout je neskutecnej.. PODPORO prosim delejte stim neco
mám stejný problém, nemohu nic nahrávat ani vytvářet, vzdy me to odpoji