Nezobrazuje se počet zobrazených bannerů

Na http://www.webzdarma.cz/admin/info.html je u zobrazených bannerů dnes i včera uvedena nula i když se reklama na stránce normálně zobrazuje.Abych vyloučil cokoli, co by se mohlo týkat minulosti stránek, zaregistroval jsem se znova,nahrál jsem soubor index.php, který v tagu body obsahoval <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
Relativní cestu k hlavnímu rámci/souboru jsen uvedl index.php.Po zadání adresy (http://fp610101.unas.cz/index.php) se objevila reklama - v sekci info je ale pořád nula a není uvedeno datum posledního zobrazení banneru
a chodi tam někdo z jinych kompů :o) já ti na stránky mrknu a pak si zkontroluj, jestli máš už zobrazenej počet bannerů
Mi a některým dalším to dělá taky.

Přesněji reklama je započítávána v posledních dnech jen málokdy. Sem tam v infu naskočí, ale je to jen zlomek celkově zobrazených banerů.
Včera je započteno jedno zobrazení.Dnes jsem navštívil testovací stránku z jiného počítače než byla provedena registrace a zprvu se nechtela reklama zobrazovat vůbec, ukazoval se jen obrázek (nudel.gif), později se zobrazovala celá, ale nezapočetlo se nic. Donedávna fungovalo započítávání bannerů nezávisle na počítači - 3x načtení - 3x započtený banner. Je v tom nějaká změna? Spíš bych řekl,že ta služba nefunguje.
Mě to taky počítá dost mizerně ... včera mám napočítaných 36 zobrazení, přitom návštěv z cizích kompů bylo cca 70. A ještě to přestalo banner zobrazovat úplně :o(((
Pro (Autor: KleO (mb-mp3.borec.cz) Datum: 11. 08. 2005 19:27), děkuji za snahu, v infu jsem nalezl, že poslední zobrazený banner (zatím jediný) byl zobrazen 2005-08-11 22:25:40. Je to výsledek tvého mrknutí - 3 hodiny po zápisu příspěvku do diskuse? Další příspěvek v diskusi je 11. 08. 2005 23:16 a to je zase pozdě. Má snaha z počítače, který je připojen od jiného poskytovatele připojení - byl to tedy někdo z jinych kompů - nevedla k úspěchu. Je někde napsáno, že se nezapočítávají přístupy autora stránek? Napsal jsem si jednoduché logování, prosím ještě o jednu návštěvu http://fp610101.unas.cz/index.php


Pro Lucie (petrkolar.unas.cz), nikde jsem nanašel odkaz na reklamu asi bude nutné ji tam někam vnutit, já jsem vždy uspěl s vložením <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> do tagu body jak to popisuji výše - po nahrání takto upraveného souboru na web se vždy reklamní banner načetl.
Pro franta: je 10:11 a 6x jsem reloudnul Vaši stránku.
pro radfoj - díky,v logu mám 6x záznam z 10:10-10:11, v infu je poslední zobrazený banner uveden13.8.2005 v 21:42 a také počet je stejný jako včera večer. Včera večer jsem kolem deváté hodiny se přístupy započítávaly, přestalo to někdy kolem jedenácté
Franto. Párkrát jsem Vás reloudnul a teď by se Vám měly mnou zobrazené reklamy ve vašem infu započítat. Předpokládám tak, protože i u mne se teď se počítadlo na chvíli vzpamatovalo.
Pro radfoj - díky Vaše přístupy se započetly.Moje snaha dnes zůstává bez odezvy
Ke skriptu, který zapisuje přístupy na stránku jsem si ještě napsal lokální skript, který otevře v prohlížeči sledovanou stránku.23.8 jsem spustil tento skript a v 10 minutových intervalech jsem zobrazoval stránku.Doba testu od 18:00 do 6:00. Ráno bylo v infu, že poslední zobrazený baner byl v 23:05.Počet započtených bannerů odpovídal počtu desetiminutových kroků od 18:00. 24.8. jsem skript spustil od 16:00.Ráno bylo v infu že poslední zobrazení banneru bylo v 0:15.Podle počtu započtených přístupů vychází začátek započítávání bannerů někdy v 16:45. Mimo běh skriptu se mi nepodařilo ručním přístupem na stránku zvýšit počet zobrazených bannerů v infu.

Závěr:
všechna zobrazení bannerů nejsou započítávána. Započítávání probíhá v jakýchsi oknech, která jsou otevřena část dne.Test probíhal pouze odpoledne a přes noc a tak je možné, že existuje(í) i další okno(a),ale ta se mi náhodným přístupem nepodařilo zaznamenat. Není pravda, že pro započtení banneru je nutný přístup "z jiných kompů", Refer předávaný v hlavičce započítává přístupy z libovolného počítače.
Koukal jsem, ze se poslednich par dni nepricita zobrazeni benertu skoru nikde, nebo spis jak tu psal Franta se to pricita jenom v urcitych casovych oknech. Treba tuhle nedeli (28.8.2005) jsem koukal do katalogu WZ, sekce ZDAVI a nemeli tam pricteny pristupy zadne stranky. A taky jsem zjistil, ze to pravidelne prestava pricitat pristupy nekdy po pulnoci.

Vydim to jako docela problem, kdyz se podle tech pristupu urcuje, jestli je ten WEB zivy, nebo ho Spravce serveru zablokuje. Na moje stranky zase tolik lidi denne neprijde a kdyz se to ted jeste ani netrefi do ty doby, kdy to chodi poradne.... :o(((
Miran:

>Vydim to jako docela problem

já bych to jako problém neviděl, protože se domnívám, že o tom admini ví a nějak se mi chechce zdát, že by zároveň stránky mazali.
Reklama se na stránky dává proto aby zadavatel za její zobrazování WZ zaplatil - viz http://www.webzdarma.cz/reklama.html. To, že se započítává jen např. čtvrtinu dne by WZ jako podnikatelský subjekt mělo trápit. A směrem k uživatelům WZ by mělo platit, že pokud se banner zobrazí měl by být započten, aby bylo možné spravedlivě rozhodnout o tom, které jsou to ty stránky, které delší dobu nevykazují po delší dobu žádné přístupy, jak je uvedeno v pravidlech. Pokud mají admini stejnou statistiku přístupů jako my (info) a pokud někdo bude mít tu smůlu, že se mu do započtení banneru po delší dobu nikdo netrefí, tak předpokládám, že ho smažou.
zdá se, že v poslední době se zorazenné bannery započítávají