Zobrazení reklamy

Ahojky, mám problém se zobrazením banneru. Až do včerejšího večera vše fungovalo ok, banner se zobrazoval tam kde měl. Po nahrání nového obsahu stránky, na které je banner -- zmizel :o) . Nastavení mám v pořádku, v body je taky napsaný ... zkusila jsem nastavení opravit a soubor nahrát znova, ale pořád nic. Banner není ... :o(( Co s tím, nevíte někdo? Díky
Hm, mohla jsem to přehlídnout, ale v body jsem nic nenašla. Předpokládám, že reklamu máš nastavenou do textzpravy.htm. Pokud nepomůže vložení značky pro reklamu (viz Podpora), tak je možné vložit odněkud zkopírovaný celý kód reklamy.
OK, děkuju, večer to zkusím ještě nějak dopsat ... Nijak jsem do HTML tý stránky nezasahovala a najednou je fuč. Šotek asi :o))
Hele, s tou reklamou je to nějaký divný. Mně se tam taky jednou zobrazí, podruhý zase ne. Já bych si z toho ale nedělal nějakou těžkou hlavu. :-)

Ta reklama je asi dosti náladová :-)
Já mám ten samý problém, a ve zdrojáku jsem ten kód reklamy nenašel.
Naprosto stejny problem. Delal jsem novy web, na to starem bezela reklama v pohoda, ale v novem ne. Vlozil jsem do body znacku pro reklamu a reklama se stejne nezobrazuje. Nerad bych pak casem resil hadku s wz, ze jim nezobrazuju reklamu... :-/
Nej de mi dávat soubory na můj web a nevím jak a proč atd.......Pomoc poraďte jak mám začít
2Francmistr: stačí to napsat jen jednou a navíc je tady takové tlačítko Nové téma, tak ho zkus použít...
No přesně, já o tu reklamu taky až tak nestojím :o)) ale nerada bych, aby byly nějaký problémy z wz s tím, že ji nezobrazuju ..
akoze niiiicw zlom..ale ta reklama.....no tak s nou je to neskutocne divne....yaaaaaaaaaaaaaaaay.....sa uz teraz s nou babrem hodinu...stale dawam od znowa setky subory...menim umiestnenie..a ta.... zrazu zmizne aaaaaaa teraz newem ju spat dat :_( nooco uz...dufam..ze je to moja chyba..ze to nerobim zbytocne...aaa neze je to chyba...wlastne tej reklamy..
Tak jsem v náporu největšího zoufalství chtěla zkopírovat celý kod reklamy, jak radila Thalia ... ale koukám, že na spoustě stránek je jen prázdný bílý proužek a reklama nikde ... ppfff
No konečně! Mám banner! :o)) Díky za pomoc