Menší problém s reklamou...

Neviem si poradiť s reklamou! Nemôžem ju mať ani hore ani dole na stránke. Hore ju nemôžem dať preto, lebo po spustení stránky sa presmeruje, čiže by som porušil podmienky. A dole ju nemôžem mať preto, lebo používam funkciu include v php, takže ak je napr. hlavná stránka zložená so 6 include súborov, tak tam budem mať logicky 6 reklám vedľa seba - takže to rozbúra celý design. Hľadal som na faq a nič podobné som nenašiel. Tak teda kam si mám dať tu reklamu?
----
Teraz to mám vyriešene tak, že som si nastavil reklamu na vkladanie hore (čize do súboru index.php), ale mám ju nasmerovanú nadol (<!--WZ-REKLAMA-1.0-->). Pretože ja využívam funkciu include, používam prakticky iba stránku index.php, takže reklama bude zobrazovaná na každej stránke dole, ale nastavená bude na zobrazovanie hore. (index.php?page=registracia, idex.php?page=informacie, ... - reklama je stale dole). Teraz mám však problém, či sa to môže robiť, a či neporušujem nijaké pravidlo wz.


Dúfam, že ma nikto pochopil, aký mám problém. Diki!
nastav si zobrazování jen nahoře, do kolonky cesta k rámu/souboru dej třeba reklama.php, vytvoř si prázdný soubor reklama.php a ten includuj na všechny stránky dolů, resp. na ten index.php. Není důležité, jak to máš nastavené, ale jaký je výsledek. Pokud výsledek bude, že reklama bude na všech stránkách dole, je to ok.
nezapomeň pak všechno znova nahrát na server.

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Takze aj ked ju mam nastavenu na zobrazovanie hore, a ja ju nasmerujem dole, ale na vsetky stranky, tak je to ok?
Tak teda diki!