Registrace přes .cz .sk z druhé strany.

Na faq.webzdarma.cz je nabídka, že někteří lidé zaregistrují jiným na wz prostor. Heh, dělám to. A ptám se:
Funguje to? Stačí, když registraci začnu, nechám odeslat registrační údaje na jejich mail. Můžou to pak dokončit? Kdo jste to tak dělali, napište sem, jestli to funguje. Dík.
Btw, jestli jo, neposílejte chtěné heslo, je to zbytečné.
prej to nejde. Jako že to nedokončí, taky to řve o reverzním záznamu, i v tý druhý části registrace.
Nejdřív jsem myslela, že není možné změnit mail zadaný v registraci (pro pozdější účely, zapomenuté heslo atp.), tak jsem nechala poslat registrační údaje tomu dotyčnému, on mi to přeposlal a já tu registraci dokončila za něj. Heslo si pak změnil jak chtěl. Je to blbý, pokud on není zrovna včas na příjmu a uplynou ty tři hodiny.
Ale zdá se, že e-mail změnit jde, (v administraci v sekci e-mail nebo jak, když není na wz tak to je ta kolonka "mail mimo webzdarma", což mě zprvu mátlo), takže to můžu udělat celý a dotyčný si kromě hesla změní holt i toho emila.
Aha, tak to jsem do teď dělal blbě. Tak to se těm dotyčným omlouvám. Jenom mě překvapuje, že se nikdo neozval, že mu to nejde dál. No nic. Poučen z předchozích nezdarů......
mno taky to nevím přesně, ale jednou jsem to udělala celý (nechala jsem si to přeposlat), pak to mi přišlo zdlouhavý, tak jsem podruhý nechala dotyčnýho ať to zkusí, a nešlo mu to. Nevím teda jestli tam nebyl nějaký jeho osobní problém ;-) Když tobě se neozývají...