nezobrazuje se reklama

Dobry den.
Pred mesicem jsem si zmenila stranky a do dnes se mi na prvni strance (index.htm) nezobrazuje vase reklama.
Obavam se aby jste me nesmazali stranky.
Web: http://ralphfiennescorner.wz.cz/
dekuji za odpoved.
Zkus za tag <body> vložit značku pro vkládání reklamy <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->) a soubor znovu nahrát na web. Pokud se i pak reklama nevloží, tak zkus odněkud zkopírovat celý kód reklamy a ten pak vlož za to <body> a znovu to nahraj.
To je sice pekny, ale nemeli by si to delat WZ sami ?
Ano měli, ale v současné době se objevilo více takových problémů s reklamou, nezobrazuje se, popř. se nezapočítávají zobrazení. Je několik možností. Můžeš to nechat jak to je (a čekat, jestli se to samo zase nespraví), ale hrozí zablokování webu, které jde sice zrušit, ale je to víc práce než tam tu reklamu ručně vložit. Ručně vložit reklamu je druhá možnost. A třetí možnost je napsat na podpora@webzdarma.cz a čekat na odpověď.

Navíc vložení reklamy pomocí značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ti umožňuje umístit si ji na stránku tam, kde se ti to líbí.
ahoj.
mam stejny problem, ale vlozeni znacky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> nepomohlo!
Nj je jasný, že to bude zřejmě nějaký problém na wz, jinak si tolik problémů v tak krátké době neumím vysvětlit. Ano admini se k tomu zatím nijak nevyjádřili, takže nevím no.
Jak už jsem psala, máš několik možností. Pokud se chceš problému s reklamou zbavit, doporučuju zkusit vložení celého kódu reklamy.
jj, prave jsem vlozila kod, reklama se zobrazuje, ale nezapocitava...
Hm vlezla jsem si na stránky a taky se mi to nezapočítalo. Takže nevím, co dělat s tímto dalším problémem.
mne sa tiez nezobrazuje reklama. ani ta textova nahrada, nic. Pritom mam na stranke vlozeny cely kod, ktory sa tam vklada automaticky...(a ani sa nezapocitava, samozrejme...)

...skusali ste pisat na podporu mejl?
mekbet: reklama se ti na oktava34.unas.cz zobrazuje. neblokujes si ji necim u sebe?
no je to zaujimave, lebo mne sa fakt nezobrazuje. A to som to teraz skusil cez IE6, Opera 8, Mozilla 1.8b i Firefox 1.6 a nic...
mekbet: já tu reklamu taky vidím (FF).