Nejedou mi v prohlížeči stránky

na adrese www.karate-kyjov.wz.cz. Po přihlášení na wz.cz se normálně na účet dostanu, dokonce můžu nahrávat soubory, ale v prohlížeči mi to hází chybu, že adresa nebyla nalezena. Můžete mi nějak poradit? Dík.
Index mi normálně naběhne, ale odkaz z něj vedoucí na hlavni_stranka.htm mi hází 404ku. Nachází se soubor hlavni_stranka.htm v tomto umístění - www/interni/hlavni_stranka.htm?
U mě nenaběhne ani ten index a hlásí to, že web nebyl nalezen, mám zkontrolovat zadání adresy a zkusit to znova. Tak nevím, pokud to vám, asi je možná chyba někde na mé straně. Ale další adresa www.compact-sport.wz.cz mi přitom jede normálně.
Zkus to obnovit pomocí F5, nebo líp CTRL+F5, mně jede index a už i ta hlavni_strana.htm.
Zkoušel jsem to i přes IE (předtím FF), tam mi to taky vyhazuje, že stránku nelze zobrazit. Nenačte se mi vůbec nic. F5, CTRL+F5 nejde. Ty další stránky hlavni_strana.html atd jsem tam dotlačil pomoci tohoto webového rozhraní. Nejde mi ani připojení přes FTP, které před tím chodilo. Na compact-sport.wz.cz se ale přes ftp připojím normálně. Viděl jsem, že obdobný problém je na www.coolwallpapers.wz.cz. Zkoušel jsem na ty stránky vlézt, ale háže mi to stejnou chybu, jako na tom karate.kyjov.wz.cz.
Já obojí vidím, problém bude u tebe
pod adresu boxer-jalsandow.wz.cz jsem umístitl stránky vytvořené v MS Publisher a zadal požadavek pro umístění do katalogu stránek. Tam se mistránky neobjevují - chybové hlášení. Soubor index.html umístit jak?

Děkuji,

Lysák
1. JSI V JINÉM THREADU

2. Zadej do řádku adresa prohlížeče http://boxer-jalsandow.wz.cz/index.html - když se ti objeví chybovka, tak tam nemáš index.html (a pod.), ale například hlavní.html nebo jinak pojmenovanou hlavní stránku. Úvodní stránka MUSÍ mít název index.html (htm,php)

3. Je tam chybovka.
Už je to na palici. Včera mi to chodilo, dnes opět nic. Přeinstaloval jsem FF, vyzkoušel 3 antiviry (AVG, Avast, NOD32), nic to nenašlo a stále mi to nejede. A ne jen u těchto stránek. Některé jedou, jiné ne..... :-( I FTP i odmítá přístup.
Já vidím ty stránky normálně v IE i FF. FTP na WZ blbne. Zkus promazat cache prohlížeče včetně cookies.

Dotaz: háže to 404 na WZ nebo "Stránku nelze zobrazit" v prohlížeči? Třeba ti blokuje přístup firewall nebo nějaký program, mající vliv na připojení - např. Cproxy.
Promazal jsem co se dalo, pomnalu i sebe. :-))))
Přeinstaloval jsem Firewall, zkoušel to i bez něj a nic.
Volal jsem na Eurotel a tam mi řekli nastavení DNS serveru a zatím se mi to rozjelo. Snad to pojede i nadále. Pro podobné případy je to nastavení: upřednostňovaný DNS server: 160.218.10.200, náhradní DNS server: 160.218.43.200
Jo, ještě. Děkuji vám všem za případné rady a pomoc. Mějte se a přeji hezký, bezproblémový víkend.... :-)