Php přestalo fungovat

Zničehonic mi na mé stránce přestali fungovat php scripty. A to aniž bych je jakkoliv měnil. Když si zadám fkhajdalaci.wz.cz/index.php tak mi to napíše, že soubor nelze nalézt. Přitom tam je. Nefunfuje ani admin rozhraní fkhajdalaci.wz.cz/administrator. Nenapadá někoho čim by to mohlo být? díky
Proč to píšeš všude?
zjevně máš chybu ve skriptu, snažíš se tam lézt do souborů, které jsou o úroveň výše, než je kořen tvého webu.
Nepíšu to všude, jen tady a v php. Chyba ve skriptu by být neměla. Několik dní to normálně to fungovalo. Přestalo to fungovat z ničeho nic, na scriptu jsem vůbec nic neměnil. Proto je to pro mě záhadou.
Ad index.php: určitě tam je? Co nějaká chyba v názvu, velký/malý písmena? Zkus ho třeba nahrát znovu.
Ad administrator: nemůže najít soubory, které includuje, v těch hláškách je napsaný, kde máš hledat chybu.
A opravdu to stačí napsat jen jednou...
ad index. Je tam určitě. Písmena jsou všechna malá. Prostě neumim si to vysvětlit.
ad admin. Já vim, že píše, které soubory nemůže najít, ale ty soubory jsou tam, kde mají být. Já fakt nic neměnil. prostě v jednu chvíli to fungovalo a o chvíli později už ani ťuk.
Máš pravdu stačilo napsat jen jednou, příště už se to nestane.
/includes/version.php -- hleda soubor v adresari includes v rootu filesystemu, protoze /. zkus tam dat ./ nebo ../ podle situace, jak to mas
Zkusil jsem tam soubory nahrát znovu, zkusil jsem i to co radí tonik, ale nic nepomáhá. jsem bezradnej. zkusim to celý smazat a nahrát znovu. Nic jinýho mě teď nenapadá.
Možná se špatně dívám, ale úvodní stránka je index.html a .html jsou i ostatní stránky, mimo všelijakých vložených reklam a anket.
To je pravda. To je stará verze stránek. Která tam je teď jen proto, aby tam něco bylo. Jenže při zadání adresy fkhajdalaci.wz.cz/index.php by se měla objevit verze nová, která ještě dnes ráno fungovala a zničehonic přestala fungovat. Teď to zkusim celý nahrát na web znovu a uvidim.
dyt ti to funguje... fkhajdalaci.wz.cz/index.php i fkhajdalaci.wz.cz/administrator