Problém - stránky na WebZdarma mi nejdou

Zdravim všechny. Mě osobně stránky umístěné na WebZdarma fungují - používám ADSL od Eurotelu. Mám ale kamaráda, který má Eurotel DataNonstop a ten se nemůže dostat na žádný web umístěný na serveru WZ. Zkusili jsme i jiný prohlížeš (operu, Firefox), ale problém přetrvává. Vždycky se objeví hlášení Stránku nelze zobrazit nebo nelze nalézt vzdálený server. Všechny ostatní stránky ale fungují. Nepomohla ani přeinstalace modemu a systému. Nevíte někdo čím to může být? Díky všem, Honza.
Odbornik nejsem, ale nemuze tomu branit treba firewall a zakaz komunikace s timto servrem?
Mám stejné připojení a podobný problém. Ale na nějaké weby se dostanu. Třeba na compact-sport.wz.cz bez problémů, ale karate-kyjov.wz.cz ani ťuk. Před včerem nic, včera v pohodě, dokonce jsem tam přes FTP dostal soubory, dnes opět nic. Antiviry mi nic nenašly. Už jsem v koncích. Předtím mi to chodilo bez problémů, až poslední dny to blbne.
Že by za tím byl nekvalitní Eurotel? WZ běží bez problémů, chyba musí být u Eurotelu, zkuste jej kontaktovat.
No chyba může být kdekoliv, (mám připojení kabelem), ale tipuji, že většina těch chyb je v poslední době na WZ ! Protože to už se i svini protiví !
Mno já mám taky eurotel datanonstop, ale takový problémy jsem dosud nezaznamenala. A to na weby na wz chodím docela dost.
Z Eurotelu mi řekli nastavení DNS serveru a zatím se mi to rozjelo. Snad to pojede i nadále. Pro podobné případy je to nastavení: upřednostňovaný DNS server: 160.218.10.200, náhradní DNS server: 160.218.43.200