Zobrazení reklamy

Mám problém. Nahrál jsem na server po zablokování stránek z důvodu neumístění reklamy upravený index.html soubor a nyní se při zadání adresy do prohlížeče bez www zobrazí normálně reklamní proužek, ale při zadání adresy se znaky www se proužek nezobrazuje jako před tím. Když mi přišel upozorňijící mail o zablokování stráne, tak jsem několikrát odpovídal s prosbou o radu, ale odpověď nepřišla. přitom provoz na stránkách je téměř denní podle píčítadla CNV counter. Nevíte někdo co s tím. Ve vyhlkedávačích jsem totiž stránky zaregistroval se znaky www takže se tam teď nebude zobrazovat ten proužek a bude hrozit zablokování. Nevíte někdo co s tím? Díky Black.
1. Adresau máš: lumix.aktualne.cz - není tam www potřeba.
2. Teoreticky (a také prakticky) stačí jednou za měsíc (zhruba - je to přesněji někde v podmínkách wz) kliknout například doma na uvedenou adresu a zobrazit tak reklamní banner. Tím naplníš podmínky wz a máš na měsíc pokoj.
3. Je doufám pravděpodobné, že se na tvoji hlavní stránku jednou za měsíc podívá i někdo jiný, takže by to mělo být v pořádku.
4. Možná by bylo i za páté, ale momentálně mě nenapadá ani nic ke čtyřce - kromě těchto keců :-))
Já i když to zadám s www, tak reklamu normálně vidím - FF. A jak říká Josef, to www tam opravdu není potřeba.
Dík za radu. Vím, že je jedno jestli se napíše www, nebo ne. šlo mi jen o to, že stránky jsou do vyhledavačů zaregistrované s www a tak když tam kdokoliv zavítá... napíše www, reklama se nezobrazí a nezapočítá se přístup. Budu tedy muset vstupovat na stránku bez www sám, aby se to občas zobrazilo s reklamou. Jen mi není jasné proč to tak je, tak jsem to chtěl nějak vbychytat. Zdá se že to nepůjde. Jednou možností je registrace na vyhlkedavačích s adresou bez www, to jsem si nechával až na konec. Nevadí. Každopádně díky.
Opakuji - já reklamu vidím zobrazenou i když použiju adresu i s www - zkoušela jsem to ve FF i v IE. Jestli počet zobrazení kontroluješ ve zdejším katalogu a vidíš nulu, tak připomínám, že jsou momentálně s tímhle zjevně problémy, protože já u sebe taky přístupy mám a v katalogu je nula.
Omlouvám se, špatně jsem tě pochopil. Myslel jsem, že mluvíš o svých stránkách, když jsi psala že reklamu normálně vidíš i s www. Dík za trpělivost.
Ok ;-)
Ještě dodatek: ať kdokoliv zadá adresu s www nebo bez www, zobrazí se mu stejná stránka. To znamená, že banner bude zobrazen - což asi bude to jádro zdejšího pudla.