Je umístění baneru na mých stránkách v souladu s podmínkami wz.cz?

Zdravím všechny uživatele webzdarma.cz.
Rád bych se dotázal na jednoduchou věc.
Zajímá mne zda na mých internetových stránkách na adrese www.as-web.wz.cz se reklamní banery zobrazují tak, jak stanoví podmínky registrace na wz.cz.
Jedná se mě především o relativní umístění v souboru index.htm.
Problém spočívá v užívání rámců, bez kterých nemohu na stránky vložit náhledy scriptu php. Pokoušel jsem se kód reklamního baneru vložit do záhlaví a zápatí index.htm, avšak patrně se tyto dva scripty ( CGI versus PHP v rámci) nesnesou, protože výsledné zobrazení v tomto případě je hatlanina (kostičky kolečka a tak - jako bych psal v Marletu).
Řešení, které jsem uplatnil je jediné, kterého jsem byl technicky schopný. Avšak, nejsem si jistý, zda to není problém právě v souvislosti s registračními podmínkami.
Předem děkuji za odpovědi.
S úctou a pozdravem
Jan Rippl
Myslím, že by jsi měl přemýšlet na redesignu. Stránky jsou silně nepřehledné (alepoň pro mě) a navíc se ti háže ta reklama 2×. Takže si se obávám, že to je dobrý důvod, proč začít znovu.
A co se týče podmínek, myslím si, že se nikdo na tebe nebude zlobit, když reklamu zobrazuješ dvakrát. Možná by mohl být problém s rubrikou "Fotogalerie", kde se nezobrazuje reklama vůbe (alespoň ji nevidím).
Je psáno - na úvodní stránce NAHOŘE - nebo na všech DOLE. Na možnost - tebou použitou - tj. UPROSTŘED - asi nepomysleli :-))
Tedy já nejsem žádné eso ve vytváření stránek, spíš naopak, ale jestli můžu přispět nápadem - já jsem to ve svých stránkách vyřešil poměrně jednoduše: Reklamu mám nahoře v souboru index.html a obsahem této stránky je jen název mého webu a tlačíkto "VSTUPTE", kterým se pak dostanu na "skutečnou" úvodní stranu webu s dalším větvěním (včetně použití rámů) a tyto další stránky jsou již bez reklam a nekazí jejich vzhled. Přitom pravidlům Webzdarma to přesně vyhovuje. A funguje to tak už asi dva roky.