nefunguje registrace

Jiz tyden se pokousim zaregistrovat, ale nelze to. Uz v prvni registracni strance se objevi text: Při zpracovani došlo k teto chybe - a trouhelnicek. Co s tim?
Mně to normálně funguje. Máš možnost zkusit jiný prohlížeč nebo jiný pc? Nebo kontaktuj někoho z http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?51, aby ti registraci provedl.
Thalia: Jestli jsem to spravne nasel, kontaktoval mě.
Jenže mně, ačkoli to vždycky šlo to taky nejde. Normalne projdu až ke kroku 4 (kliknuti na odkaz v mailu) po kliku se ale objeví opět formulář pro e-mail a text "lituji, zadaný kod není správný".

To přece nedává smysl, ten kod z obrazku to snad kontroluje uz pred odeslanim toho mailu. ----Neni tam čirou náhodou nějaká chyba?-----
Omlouvám se, chyba byla asi skutečně "na mém přijímači". Zkoušel jsem se registrovat vždy ze zaměstnání a tam to neprocházelo. Nevím, zda vadilo, že nemám dostatečná opravnění ve W XP, či "zafungoval" firewall - každopádně z domova po telefonu již registrace úspěšně proběhla. Takže Sorry.
Registraci je možné provést jen z počítače s reverzním záznamem v doméně cz nebo sk. Kontaktujte poskytovatele svého připojení. Vaše IP = 212.71.184.254


jsem zacatecnik a neprosel jsem krokem 1. pomoc dik
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?51