nezobrazuje se mi reklama

Nevím jak je to možné, ale dnes jsem někomu u vás dala stránky na internet a nezobrazuje se reklama (měla by být na 1. stránce nahoře). Netuší někdo, čím to může být?
tuší. všichni tuší. hledej na fóru. je to tu řešené stokrát denně!
To jsem se snažila najít, jenomže u všech je problém ve štpatně napsaném kódu (např. mají 2x <body> nebo není uzavřené atp.), nebo chtějí reklamu dole, ale ta se jim zobrazuje stále nahoře. A také je mi divné, proč se jindy zobrazila sama, když jsem dala stránky na internet a dnes ne.
na stránce nemáš kód pro reklamu. viz zde https://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
tak teď si tu připadám jako úplný pitomec, protože ještě před půl rokem jsem ho tam dávat nemusela - dal se tam sám
ta reklama se tam skutečně vkládala automaticky - ještě před dvěma měsíci (a možná i vkládá ještě dnes, nevím, už delší dobu jsem nic nezakládal).
Tak teda opravdu nevim, dala jsem tam ten kód a nic (ani po aktualizaci), tak jsem se koukla na jiné starší stránky a co nevidím - místo půlřádku (jak je v návodu) rovnou půl stránky A4 jakéhosi (pro mě nepochopitelného) kódu. To jsem si myslela, že aspoň trochu umím s počítačem... beru provaz a jdu do lesa se oběsit ;-)
neber a nechoť. ten "kus nepochopitelného kódu" si vkopíruj k sobě do stránky a bude.
Hurááá už to mám, ale není mi jasné, proč nejde kód <!--WZ-REKLAMA-1.0--> zatímco <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> už jde, přitom by to mělo být to samé, jak píšou. Ale aspoň, že to jde...
S reklamou mam podobny problem. Pri upravach jsem smazala původni index.html a nahrala znovu opraveny. Pomuze ten krok Veroniky?
svatka: Nikdo neví, jestli krok Veroniky pomůže tvým stránkám - neuvedeným :-) Nebo máme hledat?
svatka: pomoc by to mělo, člověk nikdy neví, ale většinou je problém mezi klávesnicí a židlí... ;)

Lama: a jetli to nepomůže, tak budeme hledat :))
Potrebuji pomoc , ja vim ze problem s vkladani reklamou uz se tady parkrat resil , ale ja to nepisu jako vy ale delam to ve Frontpage a tak sem si normalne dole nechal misto s tim ze se to tam zobrazi automaticky a nic...... Napiste prosim , ja nechci aby me web zavreli.....
me u vsech mych uctu stacilo napsat <!--WZ ... -> do souboru uvedeneho v nastaveni a pak ho ZNOVU NAHRAT NA WEB (reklama se kontroluje jen na nahravanych souborech)
Ani mne sa reklama nezobrazovala keď som mal v kóde <!--WZ-REKLAMA-1.0--> zmenil som to na <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> a už to tam je :O)