Nezobrazuje se raklama - prosím pomoc

Nevim, jak je to dlouho, určitě ale ne víc, nežli max 14 dní, co jsem si všimnul, že se mi na titulní stránce index.cz nezobrazuje reklama. Nevim proč, ten reklamní tag jsem umístil do buňky v tabulce vpravo nahoře, relativní cestu k souboru hlavni.htm mám taky nastavenu, doteď to fungovalo. Prosim mrkněte na to, nerad bych nějaký kiks. Děkuji.
P.S.: Stránky dělám v MS FrontPage, jsem nadšenec na obsah stránek, nikoliv na jejich programování - prosim tedy pomalu a polopatisticky... :)
Aha, zmýlená neplatí... stránky jsou http://andykolar.wz.cz
Děkuji
Protože používáš rámce, musíš zadat v admistraci cestu ke konkrétní stránce (tuším že tam máš hlavni.htm) a poté tu stránku znovu nahrát na web. Reklama se pak přidá sama.
Hmmm - to dělám furt dokola a nic. Znovu jsem vše překontroloval - relativní cesta je daná a správná, tag je tam taky, jak jsem to jednou nastavil, tak to pořád je, teď jsem soubor hlavni.htm znovu zkopíroval - a reklama není...!
Zkus na místo té značky vložit rovnou celý kód reklamy (ten prostě zkopíruj z některých stránek).
jj, díky, už je to dobré. Jsou věci, který fakt asi nikdy v životě nepochopím. Včera, když jsem poslal svůj příspěvek, jsem znovu vlezl do nastavení zobrazení reklamy a ANIŽ BYCH COKOLIV MĚNIL! jsem jenom šlápl na tlačítko Uložit nebo OK nebo co to tam je. Pak jsem znovu natáhl soubor hlavni.htm a ejhle - je tam! Fakt tomu nerozumim, ale vše je OK, tak už to neřešim. Díky a mějte se všichni. Andy
Mě se taky nechce zobrazovat reklama a už nevím co s tím, prosím pomoc. Chci ji vložit do dolního rámce.
2ich: v administraci v nastavení vyber Nahoře na úvodní straně a do cesty k souboru s reklamou napiš:
index_soubor/reklama.html/WZ1.htm
a tento soubor znovu nahraj na web. Koukala jsem, že v něm máš vloženou značku pro reklamu - ale pozor, < a > se ti přepsaly na entity (tedy na &lt; a &lt;) a proto ten zápis prohlížeč bere jako text a né kus kódu. Je potřeba to přepsat a zoubor znovu nahrát. Pokud se po změně nastavení, úpravě závorek a nahrání na server reklama nevbloží, je tu možnost vložit místo té značky do toho souboru přímo kód reklamy, který si zkopíruješ z kterékoliv stránky na wz.

OT: nedělej stránky ve wordu, když už, tak si sežeň FrontPage, ale Word opravdu nee.
2ich: a než se začneš ptát, proč ti tam nehraje hudba, tak proto, že tam máš špatnou cestu - file:///D:\wwwdata\sound266.mid. Koukni na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16.