Jak to dostat na server

Ahoj,mám vytvořenou stránku www.malirnaterac.wz.cz a chci tam dát na tu samou adresu něco jineho,jak to mám udělat.
Mám tyto soubory:
index.html velikost 0kb
ramy.html 1 kb
nadpis.html 1kb
pavel.xhtml 3kb

Jsem úplný začátečník.
Děkuji za odpověď.
Pavel
No můžeš to udělat tak, že na webu všechno smažeš a znovu nahraješ to, co chceš. Doporučuju ti soubor ramy.html přejmenovat na index.html a nahrát na web. Taky by to chtělo soubor tuším vlevo.html, aby se ti něco zobrazilo i v tom levém rámu. Takže by to chtělo soubory index.html (původně ramy.html), nadpis.html, pavel.xhtml a vlevo.html - a úvodní stránka by měla být ok.
Až tohle uděláš, nezapomeň si správně nastavit reklamu - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14.
Jsi opravdu dobrý a děkuji Ti za pomoc už to fumguje,ale nezobrazil se mi tam ten soubor Pavel.xhtml v tom velkém okně.Nevíš čím to může být?

Děkuji za odpověď
No jen malá oprava - jsem TA Thalia ;-) nevím, proč mě tu každý považuje za chlapa...
Mně se to ve Firefoxu zobrazuje dobře, ale v IE to dělá psí kusy. Zkus ten soubor pavel.xhtml přejmenovat na pavel.html. A nezapomeň samozřejmě příslušně upravit i ten kód u definice rámů v index.html.
Moc se omlouvám, že jsem z Tebe dělal ošklivýho chlapa, ale jsi moc chytrá holka, protože už mi to funguje, můžeš se podívat, až na to písmo (to víš začátečník),ale mám tam kod windows tak už nevím čím to může být, kdybys to náhodou věděla tak mi dej prosím vědět, budu moc rád.
Pája
;-)
Tak jsem na to koukla a v tom souboru pavel.html máš použito kódování UTF-8, ale v meta tagu definuješ ISO -> takže je potřeba to spravit na utf-8. A jak jsem si všimla, tak všude používáš kódování jiný, v tom horním rámu máš Windows-1250. Doporučovala bych sjednotit to, protože jinak se to imho nebude nikdy zobrazovat všechno správně.
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?19
Můžeš mi prosím vysvětlit ještě jednu vě, kterou nechápu a sice:
Když dám www.malirnaterac.wz.cz tak se mi zobrazi jiná stránka, kterou jsem si tam dělal a ukládal, ale když to dám bez toho "www" tak se mi tam objeví ta stránka s těmi rámy. Čím to je?

Děkuji
Já vidím oboje stejně. Je to tím, že máš v paměti prohlížeče ještě uloženou tu starou verzi. Je tedy potřeba tuto paměť (cache) smazat. Buď to můžeš smazat přímo v Nastavení tvého prohlížeče, nebo zkus tu stránku natáhnout pomocí kombinace Ctrl+F5 (mělo by proběhnout načtení ze serveru a ne z cache).
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2