<b>nove vychytavky (=new features)</b>

Ja se umim zeptat normalne i slusne (kdyz chci), ale ted v noci me uz bohuzel nenapada, na co bych se zeptal... ;-)
Tebe nepocitam :-)
mira:: sem koukal, že si zaplác jednu díru ;-)
<HTML>majkls: o co ti ted jde? je tohle nejlepsi misto k masirovani ega?
jestli mas neco k veci tak je lepsi napsat e-mail</HTML>
New Feature: IRC channel .. bylo by to lepsi na webchat
WZ JE SUPER!
(kto si mysli niečo ine nech ide za psychšom)

- ten login pod menom by bol fajn (komu sa chce vypisovat mojaadresa.domena.cz)

- mozno povolit set_time_limit() v PHP ale zatial to zvladam

- a este viac farieb pri reklamnom pruzku

ALE AJ TAK JE TO SUPER!
<HTML>2lackop: set time limit nemuze byt povolen protoze by napriklad nejaky prasatko mohlo udelat set_time_limit(0) atp ... to pujde jen tezko pokud potrebujes fakt nutne nejakej special a poslel flasku tak ti mira urcite vyhovy [mozna i bez ni : )]

ad reklama neni beznadejnej napad mozna bych dal primo at si urci uzivatel barvu ... :)

2Sojkovec: souhlas :)

Lukasik</HTML>
1. Považoval bych za užitečné, aby se zde dalo ve správci souborů dalo nahrávat více souborů než jeden. Opravdu je to při aktualizaci třeba 20-ti souborů horor. O možnosti ftp vím, ale to je mi na nic - tady ve škole je to blokovaný.

2. Bylo by dobré, aby byly všechna "závadné" stránky před smazání prověřeny administrátorem. Stalo se mi, že mi je někdo z WZ smazal a poté nebyl ani schopen objasnit proč.
Zdálo se, že nějaký skripty zvítězily nad zdravým rozumem.

3. Občas se mi stává, že se v reklamní proužku prostě nic nezobrazuje. Přijde mi to neestetické, milejší by mi tam už byla i ta reklama na WZ.
Mozna nez vic kolonek pro upload bych privital moznost nastaveni rozzipovani uploadleho_fuj_to_je_slovo_ souboru.
-zabalim aktualizaci, zaskrtnu "unzip", nahraju a je vymalovano.
pokud nezaskrtnu, soubor.zip se pouze nahraje.
Kyk
Byla by dobra jakakoliv forma reklamniho banneru /samozrejme ve formatu prizpusobem podminkam zobrazeni/ pro WAP
(img, text, ikonka wz, ci neco jineho).
I na WAPu je misto pro reklamu, naopak zobrazeni reklamy ve WAPovem prohlizeci by presneji odrazelo navstevnost stranek (tedy tech, co maji i WAPovou verzi) katalogu.

Kyk
To už se tady snad taky někde řešilo, ale bylo by fajn, kdyby se mohly ve fóru vkládat obrázky a byla tu podpora alespoň základních html-tagů... Aby nemohli moderátoři furt frajeřit...:-) Tedy nic proti Masterovi..:-)
neviem, ci to bolo tu uz spomenute (citat vsetky prispevky sa mi fakt nechce :-) . Mohla by sa reklama zobrazovat v popup okne ?
<HTML>to si muzes udelat sam, ale neni to dovolene a nikdy nejspis nebude.
je to pro navstevniky stranek velmi neprijemne a otravne</HTML>
Schránka důvěry, aby jsme mohli nepřímo žalovat na ty, co třeba nemají banner na stránce.Omlouvám se, ale když jeden tak i ostatní musí respektovat pravidla např.: koller.borec.cz (borec už nebude,když tam reklamu nemá).
Schránka důvěry, aby jsme mohli nepřímo žalovat na ty, co třeba nemají banner na stránce.Omlouvám se, ale když jeden tak i ostatní musí respektovat pravidla např.: koller.borec.cz (borec už nebude,když tam reklamu nemá). ;-)
Tak nevim, ale pokud vyuzijes takovou vychytavku jako je v Ie pod zalozkou ZOBRAZIT a polozku Zdrojovy kod, tak uvidis, ze tam tu reklamu ma. To ze nefunguje je vec druha. Ale kod s reklamou tam je! A basta.
Aha, má to na stránce s framy.Asi zapomněl nastavit reklamu na určitý frame.Ale pozor,myslím,že VaKu,nemáš pravdu.Reklama musí být podle mně VIDITELNÁ.Já jsem ji také dříve měl na stránce,která se později přesměrovala a mohl bych táké říct,že tam ten kód mám.Ale není to prý pravda,je to podle několika lidí pořád porušování pravidel.Ale nic proti tobě a Kollerovi.Možná máte pravdu.Neberte to ve zlém :-)

Moon013722, Michael Le
Moon: mas pravdu, reklama MUSI
bejt viditelna.. sakra, zasranej IE postuje sam od sebe.. no tu uz je moc :-/
Případ uzavřen!Napsal jsem mu ať si tam dá reklamu a on to udělal :-))))Další hříšník na WZ odhalen.WZ RULEZZZZZ ;o)
Chat?
A nespomalilo by to takovej ten tok dat?
No já nevím .. co vy na to?
<HTML>pri mnou odhadnutem poctu chatujicich uzivatelu ne</HTML>
vite nevim ale nelibi se mi ten zapis do souboru index.php kvuli reklame..
dokaze se to slusne rozesrat,vim ze jde to nasmerovat do souboru ale stejne.....parkrat jsem s tim zapasil..nejde vymyslet neco lepsiho, napriklad si myslim ze by slo vkladat banner bez zapisu do html, respektive pridat banner do stranky ktera je vlastne jiz odeslana uzivateli,nejde to udelat takhle,nenarusi se tak vubec moje stranky....nevim jestli to jde a nebo ne,jen mi soucasny zpusob vkladani reklamy prijde mizernyy...

Aldik
Ales: kdyz neumis poradne html+css, pak to mozna opravdu mizerny je...
Moon013722: Když už udávat, tak veřejně. Nějaké pokoutné schránky se mi fakt nelíbí.

Master: Je v pořádku to, co dělají stránky www.gysla.webz.cz? tj. přesměrování na jinou stránku s tím, že se u redirektu index.htm zobrazuje nahoře reklama?