<b>nove vychytavky (=new features)</b>

<HTML>Dezidor: neni to v poradku. pokud by to bylo tak jen kratkodobe vuli zmene adresy bylo by to bez problemu,pokud to takhle ale nekdo hodla nechat delsi dobu nebo porad je to spatne</HTML>
Měl bych pár připomínek a námětů:

rozšířit filtry pošty i na možnost přeposlání na různé e-mailové adresy.
Když už je tam ten doménový koš, tak bych si to v nastavení roztřídil na
různé e-maily, podle jména před @.

Možnost pravidelného spouštění nějakých skriptů.
Třeba by si každý mohl nastavit periodicitu, adresu skriptu a čas prvního spuštění. Pokud by byla možnost až tří skriptů, tak by to mohlo stačit každému.

A teď už mě nic dalšího nenapadá.
milos:
ad1: porid si mailbox jinde, kde si muzes tyto fiktry nastavit, a na WZ si nastav presmerovani...

ad2: to se tu uz resilo, crond by mohl byt pro toto povolen...
Chtělo by to nový PHPMYADMIN ;-)

Moon013722
1) Ja bych byl pro vetsi mysql (5MB?)
2) noveho PHPmyadmina nechci pokud bude stejne pomaly jako na HOST.SK (tam sice napise ze dotaz trval 0.00001s ale stranky nabiha treba 1,5 minuty (pripojeni mam >1mbps >> a stranka je velka tak 20KB))
chtělo by to aby při administraci šlo překopírovat celou složku najednou. Pokud to jde, tak se ozvěte, prosím!
JN: rekl bych, ze to nejde, to lze jedine pres FTP
A nebo pomocí externích programů(cp)...
Ales: kdyz neumis poradne html+css, pak to mozna opravdu mizerny je...
Odpoved Sojkovcovi:
nechces mi rici z jakych informaci cerpas?;-) Je hezke neco hodit do eteru jen tak, ze stejneho popudu muzu hodit i ja do eteru,ZE SES BLBEJ JAK POLENO, mno a budu mit proto alespon racionalni zaklad - viz tvuj prispevek

EVERYBODY:Nevim jestli ta moznost na wz je ale potreboval bych nejakou dobrou administraci emailove schranky, preposilani na ruzne emaily a tak,mam tuseni ze to jde jen na jeden ucet,ten pak musim diky pravidlum osetrit na preposilani dal..napadlo me jestli podobna pravidla by nebylo mozna udelat uz na wz diky, treba je to blby napad nebo to tu je nevim...v tom pripade me omluvte za OT;-)
Ales: Ono se to da resit dost snadno, ty si byl prvni kdo zacal nadavat, jak je to na spatny, atp... Jenze zkus vymyslet jinej zpusob, ostatne to co ty pises ve svym prispevku je imho pitomost, povevadz kdyby se kod reklamy vkladal pri odesilani uzivateli, je to uplne totez, nekam se proste ten kod soupnout musi (btw presne tohle dela php fce include, napr.), aby ho prohlizec mohl zobrazit..

A odkud cerpam? Povetsinou z cisty logiky a vlastnich zkusenosti...
nebylo by odveci zalozit bud specialni sekci tohoto fora a nebo sepicelni sekci podpory kde by se zkopirovlai nejcasteji kladeneé dotyzy a odpovedi na ne co se tyce vkladani te reklamy
uz mne nebavi precita po 100 ten samej dotaz od 100 ruznejch lidi o tom ze si nevedi rady s reklamou
To neni o tom ze si nevim rady...ja samozrejme vim jak na to,ale neni to moc pekna vec a nehlede na to, ze pak se ti ty dotazy stale tocej, a jsou stejny CO TA BLBA REKLAMA...co se zamyslet a resit to jinak napriklad pomoci vlastniho reklamniho okna?

Jinak bych se radeji venoval odladeni soucacnych veci,napriklad co ta emailova schranka co mi 4 tydny nebezi?;-)))Furt mi to hlasi v admin. chybu ze nemuze najit index;-))))

Nic ve zlym ale za tohohle stavu je hledani "vychytavek" jen zadelavanim si dalsich problemu;-)
Například nevim kde najdu obsazený nebo volný prostor svého účtu.

Taky se mi často stává, že mne server odmítne spojit HTTP - občas (nejčastěji při velkém zatížení odpoledne) napíše Connection refused. Nevim jestli s tim půjde něco udělat.
>>co se zamyslet a resit to jinak napriklad pomoci vlastniho reklamniho okna?
to jako myslis pop-up? To by mi teda nepripadalo vubec dobry. (ba primo strasne)
comment ça va la-haut? pas trop froid?
Master Yoda: What? I do not understand.. Ich kann nicht französisch sprechen...
říkal: jak se máte nahoře? není moc zima?
Vstupujeme do Evropy. Příspěvky v cizích jazicích se tu udou jen hemžit. :-) . Ale francouzky teda vůbec neumím....

Aleš:: když trochu zvládáš PHPčko, tak se to dá dobře řešit.
Il fait froid au Tcheque ;-) Et au France? Tu as naturel Français? Je m´excuse, mon Français çest ne pas bonne. Français çest mon premier langue au l´école. Comment tu t´appeller? Je m´appelle Michel.

Salut, Michael Le, alias Luna (Moon013722)

----------------------------------------------------------------------------------------

In czech is cold ;-) And in France? Are you really Franchmen? I´m sorry, my French isn´t good. French is my first language in school. What´s your name. I´m Michael.

Bye, Michael Le, alias Moon (Moon013722)

-----------------------------------------------------------------------------------------

V česku je zima ;-) A ve Francii? Ty si pravý Francouz?Omlouvám se, moje Francouzština není dobrá. Francouztina je můj první jazyk ve škole. Jak se jmenuješ? Já jsem Michal.

Ahoj, Michael Le, přezdívaný Měsíc (Moon013722)
Pravý Francouz? A já jsem myslel, že už jsou jen v ZOO, ne?
:-)
Pravý Francouz? A já jsem myslel, že už jsou jen v ZOO, ne?
:-)
Nove vychytavky? SUPER! byloreceno hodne ale co takhle povoloit trochu te erotiky?
Vemte si v tomto priklad z host.sk
V cem je problem?
<HTML>ja si myslim ze troska erotiky s upozornenim vstupte pouze je-li vam vic jak 18 je bezproblemu..</HTML>
<HTML>Master: ja myslim, ze nejake upozorneni na podstate nic nemeni
neber to tak, ze mam neco proti tomu ja osobne, ale proste takove stranky nechceme hostovat, protoze je s tim vyrazne vic nakladu nez s ostatnimi a jejich prinos je vyrazne mensi

pokud jsi chtel rict, ze pokud ta troska erotiky neni hlavnim obsahem toho webu, tak OK (jakoze nebudeme mazat web za odhalene rameno nebo neco takoveho)</HTML>
to mira
protoze je s tim vyrazne vic nakladu nez s ostatnimi a jejich prinos je vyrazne mensi....

chvili jsem nad tim premyslel a .. no zkratka nepochopil jsem to. Nic ve zlem ale muzes to nam co nemame ekon. vzdelani trochu priblizit? potom treba pod tihou argumentu takove dotazy ustanou :-)