<HTML>:-)
asi takhle teda: porad doufam, ze se nejakym zpusobem vrati ten cas, energie a penize ktere jsme do tohoto vrazili ... aspon castecne, byl bych naivni, kdybych tohle delal jako hlavni business, ale aspon aby to vratilo nekdy naklady
a fakta jsou takova, ze eroticke weby nemaji moc velkou prestiz pro zadavatele reklamy, ale naopak maji velke datove prenosy .... a tech bych z toho mel dobry pocit, ze delam neco uzitecneho</HTML>
<HTML><i>pokud jsi chtel rict, ze pokud ta troska erotiky neni hlavnim obsahem toho webu, tak OK</i>
myslel jsem to tak, ze nekdo na stranky např. aktualni obrazek Janet Jackson jak ji vyskocila koza.... ;)</HTML>
Uz je to moc dlouhy na to, abych to vsechno znovu cet a pripadne se po nekom neopakoval, ale: nebylo by mozno v poste umoznit nejaka pravidla pro blokovani adres? Kupodivu nemam rad ani spam ani viry:-)
No ja bych povolil slucovani uctu za ucelem ziskani vice prostoru...:-) Ale to je dost nerealny, a byla by to blbost... Jenom bych treba udelal moznost zdarma zvetsit prostor, treba ze nekdo posle adminovi link na svy stranky a duvod proc chce vic mista, admin by to zkouknul a bud jo nebo ne...
Adam: slucovani uctu je primo proti podminkam... btw ta druha moznost ve skutecnosti funguje, ale pouze pro skutecne zajimave a prinosne projekty
Zvetseni prostoru by nebylo spatny.Treba na 100MB nebo aspon 80MB.
Tom
Tak v prvom rade naozaj zvetsenie priestoru. ked uz je ta reklama tak aspon viec priestoru. tak 100mb. nic ine nepotrebujem.
inak ste super....
CO SE DĚJE, OBŽIVOVÁNÍ LEDNOVÝCH A ÚNOROVÝCH THREADŮ?
dis: No vida! Další člověk si toho všiml... :)
hanyZ: no to je těžký, na jednu stranu ať si dělá co chce a proč chce, píše si kam chce, ale to fórum je díky němu momentálně poněkud nepřehledné, protože aktuální thready jsou kdesi v ... (myslím jako vzadu) :-( zobrazení "strukturovaně" taky moc nepomůže
dis: No právě, nemá to smysl, protože to jsou většinou thready dávno mrtvé...
jo. a ted tady kvuli nemu mame ve foru hromadu vlaken - zombiku a co ted s nima?
Tonik: musíme najít ty aktuální a do každýho napsat nějakou ynteligentní myšlenku, aby poskočily dopředu před zombíky...
šlo by zavést v administraci deletování více souborů najednou? (např. pomocí check pole;)
- s hromadným uploadem už se nějak poperu, i když ani ten by nebyl na škodu :)
Nechce se mi to všechno číst takže:
Všechno je supr, marně přemítám, co by mi na doméně 3. úrovně mohlo chybět, takže ty spíš obecný věci:
1) zrrrrrrrrychlit
2) víc místa jak na disku, tak MySQL
jinak vše OK !
Jo .. já bych bral zvýšení ze 2 MB na 4MB a zrychleni . jinak sem spokojen
Jaký zvýšení ze 2MB na 4MB?
Já bych přidal placený hosting a napsal bych, kde stáhnout vaše ikonky, protože moje stránka musí na ikonku vždycky dlouho čekat. Možná bych zvýšil prostor z 50 aspoň na 60 MB. Taky bych vylepšil uživatelské rozhraní, aby se daly nahrávat i soubory větší než 2 MB a aby se to uživatelům s povnou linkou neseklo. Jinak byste měli hodně máknout, protože se objevil nový freehosting - fbi.cz a ten dává 200MB zdarma. Ale zatím Vám nesahá ani po paty, protože běží měsíc a nikdo ho nezná.
Ale jinak jste podle mě bezkonkurenčně nejlepší freehostig u nás.
Více prostoru, na kgb.cz konkurují a mají 200kb a další vychytávky!
Tak ja by som privital nejake web komponenty lebo ja co to mos umim akurat z html my to dost chyba.
>> a mají 200kb
Tolik? No ty woe... :)))
Sojkovec - :D
Jestli mají i další podobné vychytávky, tak se má WZ na co těšit, LOTL :)
Větší spolehlivost, méně neočekávaných výpadků, to je vše. Dík
To Grid: No jo 200kb je velkým konkurentem pro 50 MB