<b>nove vychytavky (=new features)</b>

co?
No, mam na mysli souborovy system. Najdes ho ve vlastnostech pevneho disku. Bud to bude fat32 nebo ntfs.
JO! většinou ntfs

C: = ntfs
D: = fat32
E: = ntfs
Na tom ntfs by to melo jit uplne normalne...
tak mi to pošli!
VYtvoř si nějaký soubor, spusť cmd, najdi si tam ten soubor a zadej

ren soubor.pripona .htaccess

A je to:)
A de to! tak dík
ja bych zavedl po domluve s adminem vetsi velikost db pro zajimave projekty. to ze je nejaky limit jsem se dozvedel ted a nevim jak dlouho s nim vystacim :) tak se mejte cuss
Bylo by dobrý bez reklam z mírný poplatek, nahrávání celých složek přes aministraci (po jednom souboru mi to nepřipadá zrovna [košér] chat je na houby, každej kdo chce si h oodněkud stáhne nebo naprogramuje, dále trošku vylepšit email rozhraní, líp přednastavená plocha pro editaci. Ve fóru bych dal sekci ohodnoťte mé stránky a trochu víc rozšířil úpravu písem-např. tučně, kurzívou, odkaz a každej by si mohl nahrát obrázek k svýmu profilu a pak by s vkládal vedle jména jako to je u návštěvních knih z www.ne-e.net .
Tož mě napadlo:
Nestačila by třebas jen jedna registrace, na který by si mohl člověk administrovat třeba 3 subdomény, 3 databáze apod.?
Přijde mi zbytečný se vždy znovu registrovat.

Za příklad bych dal moc pěkně vyřešený freehosting www.freelinuxhost.com, uživatel si může instantně rušit a tvořit subdomény a na všechny je přístup přes to samé FTP, kde si jen vybere adresář vyhovující doméně, kterou chce právě spravovat.

HOWG
Nezaškodilo by zväčšiť limit databáze. 5mb je ohromne málo. Mohly by ste s tým prosím niečo spraviť?
Zatiaľ je pre mna 50mb dosť volného miesta, mne by viac vyhovovalo:
Volné Miesto: 40mb
Databázy : 15mb
Odpovedzte prosím. Ďakujem.
5MB ze je malo? IMHO je to docela dost, kdyz do db necpes soubory. BTW 5 Mb != 5 MB, ale 5 MB = (5 * 8) Mb.
Chces povedať že databáza má 40Mb, čiže 5MB alebo má 5Mb?
Ty milibity si vůbec nedokážu představit...
Nešlo by spraviť viac typov hostingu?
Napr. za viac reklamy, by bolo viac miesta. Myslím, že by to bolo super.
A ešte by som privítal nejakú slovenskú doménu(kľudne aj 2 alebo 3).
A čo je hlavné: menej výpadkov.
milibity debility :-)

40mb.. faktem je, ze je to blbost.
Databáze má 40 Mb, čili 5MB. ;)

milibit je teda pěkná blbost :D
Přejmenoval bych odkaz Podpora na FAQ, protože pod podpora si kdekdo představí helpdesk.